22-07-2015 tarihinde eklendi
Özgündüz: "Suruç'taki Vahşeti Şiddetle Kınıyorum!"
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Şanlıurfa Suruç İlçesi'nde gerçekleşen 32 vatandaşımızın hayatını kaybettiği elim terör saldırısıyla ilgili konuştu. Şiddetle Kınıyor ve Lanetliyorum

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Şanlıurfa Suruç İlçesi'nde katliama maruz kalan insanların itikadi, kavmi ve ideolojik kimliklerini bilmiyorum. Katillerinin de kimliklerini bilmiyorum. O silahsız maktullere Allah'tan rahmet; yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Acılarını paylaşıyorum. Maktuller tanıdığım hemşerilerim olsa ne kadar sızlasaydı içim şimdide o kadar sızlıyor. Ve yapanlara karşı kim olursa olsun kin ve nefret duyuyorum. Bu menfur cinayeti şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.
 
Ölenler Vatandaşımız Olarak Bizdendi, Katledenler de Caniler Olarak Karşımızda!
 
Bu olay karşısında (nasılsa ölenler bizden değil diye) tepkisiz kalanları da (öldürenleri kendisine dost saysa gerek) timsah gözyaşları akıtanları da, bu katil canilere yardım edenleri de, hoş görenleri de aynı nefretle kınıyorum.
 
Ölenler bizdendir; vatandaşımız olarak, türdeşimiz olarak, küredaşımız olarak. Katiller de karşıtlarımızdır; Caniler olarak, beyinsizler olarak, vicdansız merhametsizler olarak…
 
Şanlıurfa Suruç'ta Ne Olmuştu
 
Şanlıurfa Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde patlama meydana geldi. Patlamada 32 kişi öldü 104'e yakın kişi yaralandı. Patlama canlı bomba saldırısı nedeniyle gerçekleşti.
http://www.caferider.com.tr/ozgunduz---suruc-taki-vahseti-siddetle-kiniyorum-_h15011.html