12-08-2015 tarihinde eklendi
El-Ezher Temsilcisinden Ehlisünnet Cemiyetine Sert Çıkış
El-Ezher Üniversitesi temsilcisi Abbas Şuman, Dünya Ehlisünnet Cemiyetinin Türkiye’de düzenlediği konferansa katılacak ve orta doğuda Şiiliğin yayılmasına karşı mücadele yollarını tartışacak katılımcılara hitaben şöyle konuştu: Artık İslam adına yalan konuşmaya son verin! Gerçek ehlisünnet ve İslam âlimleri sizin saçmalıklarınızdan beridir.

Dünya Ehlisünnet Cemiyetinin organize ettiği 25 ülkeden temsilcilerin katıldığı Türkiye’de düzenlenen iki günlük Orta doğuda Şiilik Yayılmacılığı Tehlikesine Karşı Mücadele Yolları Konferansı sona erdi. Konferansta Şiiliğin özellikle Arap ülkelerinde yayılmasının tehlikelerinden ve bunu durdurmanın yollarından söz edildi.
 
Şuman, bu konferansın diğer bilimsel ve akademin konferanslardan farklı olarak gizlice düzenlenmiş olmasını eleştirdi ve şöyle konuştu: Kim size bu hakkı vermiş ki kendinizi “Dünya Ehlisünnet Cemiyeti” olarak tanımlıyorsunuz? Oysaki İslam dünyasının en büyük kurumu olan El-Ezher Üniversitesi sizi tanımıyor ve faaliyetlerinizi doğru bulmuyor.
http://www.caferider.com.tr/el-ezher-temsilcisinden-ehlisunnet-cemiyetine-sert-cikis_h15180.html