19-08-2015 tarihinde eklendi
Mekke Cuma Vaizinden IŞİD Çıkışı!
Peygamber Efendimizin (s.a.a) de buyurduğu gibi bunlar 'cehennem köpekleri'dir...

 Rey'ul Yevm'in haberine göre Mekke Cuma Vaizi Salih bin. Hamid, Suudi gençlere seslenerek 'IŞİD'e üye olmak veya bu gruba finansal yardım sağlamak, Müslümanların öldürülmesine ortak olmaktır' dedi.
 
Salih bin. Hamid sözlerine şöyle devam etti:
 
"İslam âlimleri, IŞİD'in sapkın bir grup olduğu konusunda görüş birliğine sahip. Peygamber Efendimizin (s.a.a) de buyurduğu gibi bunlar 'cehennem köpekleri'dir.
 
Mekke Cuma vaiziinin Arabistan'da sabıkası olmayan bu açıklamaları ve gençlere uyarı mahiyetindeki sözleri, IŞİD'e üye olanların azımsanmayacak bir miktarının Arabistan vatandaşı olması nedeniyle oldukça dikkat çekici.
 
Suudi Arabistan medyasında yer alan haberlere göre IŞİD'in çok sayıda intihar bombacısı şu an Arabistan sınırları içerisinde konuşlanmış durumda.
 
Suriye ve Irak'ta insanları katleden aşırıcı terör çetesi IŞİD’in inanç olarak Suudi Arabistan'daki vahabi âlimlerin öğretilerinden besleniyor olmasına rağmen özellikle son zamanlarda IŞİD'in Arabistan sınırları içerisinde varlığını hissettirmesinden sonra Arabistanlı alimlerin IŞİD'i eleştiren söylemleri artmaya başladı.
http://www.caferider.com.tr/mekke-cuma-vaizinden-isid-cikisi_h15237.html