20-12-2015 tarihinde eklendi
Nijerya'da Yapılan Şii Katliamı Protesto Edildi
20 Aralık Pazar Günü Halkalı Zeynebiye Camii'nde kılınan öğlen namazı sonrası düzenlenen gösteriye yüzlerce kişi katıldı.

İstanbul Zeynebiye'de Nijerya Şiilerine Yönelik Katliamlar Protesto edildi.

Geçtiğimiz günlerde Nijerya ordusu tarafından, Nijeryalı Ehlibeyt dostlarına yapılan saldırıyı protesto etmek için yüzlerce kişi İstanbul Zeynebiye'de bir araya geldi.

Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu tarafından düzenlenen protesto gösterisinde, Nijerya devletine, siyonist israil rejimine ve suudi arabistana büyük öfke vardı.

Nijerya İslami Hareketi Lideri Şeyh Zakzaki'nin tutuklanmasına tepki gösteren Zeynebiyeliler, Zakzaki'nin özgürlüğü için slogan attılar.

Protesto gösterisinde Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu Basın Sorumlusu Mehti Atam'ın yaptığı basın açıklaması okundu.

Açıklamanın ardından Amerika ve israil bayrakları ateşe verildi.

 

Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu Basın Açıklaması

 

Değerli Ehlibeyt dostları,sayın basın mensupları

Geçtiğimiz günlerde Nijerya'da yapılan Erbain Yürüyüşü sırasında Vahabi Boko Haram terör örgütünün saldırısı sonrası onlarca Nijeryalı Ehlibeyt aşığı hayatını kaybetmişti

Nijeryada Ehlibeyt Dostları, Nijerya İslami Hareketi Lideri Şeyh İbrahim Zakzaki'nin öncülüğünde düzenledikleri protesto gösterisinde Nijerya ordusunun alçakça saldırısına uğradı.

Çoluk Çocuk Yaşlı Genç demeden 300'ün üzerinde Ehlibeyt aşığı katledildi.Nijerya İslami Hareketi Lideri Şeyh İbrahim Zakzaki yaralı bir şekilde ailesiyle beraber tutuklandı.

Geçtiğimiz senelerde yine Nijerya'da Kudüs Günü törenleri esnasında saldırıya uğrayan Ehlibeyt dostları onlarca şehit vermiş, Şeyh Zakzaki'nin 3 Oğluda şehit düşmüştü
Nijerya devleti, yıllardır Nijerya'da masum insanları öldüren, tekfirci vahabi terör örgütü Boko Haram ile savaşmak yerine; tek suçları Peygamber Ehlibeyt'inin yasını tutmak olan bu insanları öldürüyor

Zira şu an meçhul bir yerde tutuklu bulunan Şeyh Zakzaki, Erbain Törenlerine düzenlenen saldırlarda Nijerya Devletinin Vahabi boko Haram ile işbirliği yaptığını söylüyordu

Bu katliamların arkasında hiç şüphesiz, sadık uşakları tekfirciler eliyle dünyayı kan gölüne çeviren ve Nijerya devletinin de yakın dostu olan Siyonist İsrail rejimi vardır

Siyonist İsrail ile İşbirliği içinde Müslümanların kanını döken hain Nijerya Rejimini İstanbul Zeynebiye'den uyarıyoruz. Şu anda hayatından endişe ettiğimiz suçsuz yere yaralı bir şekilde tutukladığınız Şeyh ZAKZAKİ ve ailesini derhal serbest bırakın ! Siyonizmin desteğiyle işlediğiniz cinayetlerin hesabını elbet vereceksiniz !

Şimdi Gelelim Özelde İslam Dünyasının Genelde ise Dünyanın sessizliğine
Fransa da yaşanan terör olaylarında dünya ayağa kalkarken,tüm televizyonlardan yayınlar yapılırken,kınamalar havada uçuşurken neden Nijerya için ses çıkarmazsınız !
Batılı Ülkelerin ve Medyalarının bu çifte standardını az çok anlıyoruz.Çünkü onların ideolojilerinde insan hakları yoktur, hristiyan ve yahudi hakları vardır

Peki ya İslam ülkelerine ne demeli
Fransaya başsağlığı için sıraya girenler, Nijeryada Müslümanların katledilmesine neden ses çıkarmazlar !
Ölenler Şia Caferi diye mi?

34 İslam ülkesi, Siyonizmin hizmetçisi Suudi arabistanın önderiğinde teröre karşı sözde İslam Birliğini kurdu.
Osmanlıyı parçalamak için ortaya çıkarılan İngiliz menşeili Suudiler öncülüğünde...
Filistine saldıran İsrail'e ,8 milyar dolar yardım yapan Suudiler öncülüğünde...
Terörist Işid'in babası, suudiler öncülüğünde...
Rabiacıların karşı çıktığı diktatör Sisi'ye Destek çıkan Suudiler öncülüğünde...

Suud Hanedanlığının hainlikleri saymakla bitmez.İşte bu hain suudilerin öncülüğünde kurulan birlik,Amerika ve İsrailin Bölgede Büyük Ortadoğu ve Genişletilmiş Afrika Projesine hizmet etmektedir
Bu birlğin derdi İslam Birliği olsaydı İsraile defalarca diz çöktüren Haydarı Kerrar'ın evlatlarıyla beraber , İsrail'e karşı savaşmak olurdu !

Hedef belli, Şiayı antiemperyalist duruşundan vazgeçirmek ,İsrailin güvenliğini sağlamak ! Suriye'dede Irak'ta da tekfiriclerin hedefi bu !

Yemen Halkıda İsrail'e ölüm demenin bedelini ödüyor,Bahreylilerde,Nijeryalılarda...

Temmuz savaşında Haydarı Kerrar yğitlerinden sağlam bir şamar yiyen Siyonistler, işbirlikçi hain sözde müslümanlar eliye şiaya karşı savaşı yürütüyor,varını yoğunu ortaya koyuyor.Onlar bizi iyi tanıyor. Bizler şehadet mektebinin öğrencisi olmayı iftihar saymışız ezelden !

Daha dün gece İmam Hasanül ASKERİNİN türbesine saldırdı tekfirci caniler .Şunu asla unutmasınlar canımız pahasına Peygamber Ehlibeytinin Türbelerini korumaya devam edeceğiz !

http://www.caferider.com.tr/nijerya-da-yapilan-sii-katliami-protesto-edildi-_h15751.html