18-02-2016 tarihinde eklendi
Azerbaycan'dan Ankara Saldırısına Kınama
Ankara'da yaşanan hain saldırıya yurtiçi ve yurtdışından tepkiler gelmeye devam ediyor.Kardeş ülke Azerbaycan'da saldırıyla ilgili kınama mesajı yayınladı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev  saldırıda hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Aliyev, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan mesajında, Ankara'daki patlama sonucunda çok sayıda insanın hayatını kaybetmiş olmasından derin üzüntü duyduğunu bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Aziz gardaşım" diye hitap eden Aliyev, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İnsanlık için korkunç bir bela haline gelen terörizmi şiddetle kınıyor, teröre karşı mücadeleyi her türlü destekliyoruz. Bu acımasız olay, terörizme karşı evrensel mücadelenin zorunluluğunu bir kez daha teyit etmektedir. Yaşanan facia nedeniyle kederinizi paylaşıyor, size, hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına, kardeş Türk halkına kendim ve Azerbaycan halkı adına taziye dileklerimi iletiyor, yaralılara şifa diliyorum."

Azerbaycan Savunma Bakanı Kıdemli Orgeneral Zakir Hasanov'da,  Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Milli Savunma Bakanı  İsmet Yılmaz ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a taziye mesajları  gönderdi. 

Kardeş Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'da gerçekleştirilen  hain terör saldırısında çok sayıda asker ve sivilin hayatını kaybetmesi ve  yaralanmasından son derece üzüntü duyduğunu belirten Hasanov, mesajlarında şu  ifadelere yer verdi:

 "Bu korkunç hadiseden hiddet duyuyor, terörü şiddetle kınıyoruz.  Hayatını kaybedenlere rahmet diliyor, onların yakınlarının acısını paylaşıyor,  ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Yaralılara ise Tanrı'dan acil  şifalar diliyorum

http://www.caferider.com.tr/azerbaycan-dan-ankara-saldirisina-kinama_h16197.html