25-07-2016 tarihinde eklendi
Gençlik Lideriyle Buluştu (Foto)
Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformunun düzenlediği "Gençlik Lideriyle Buluşuyor" programına yüzlerce kişi katıldı.

Zeynebiye Hareketi Gençlik Merkezinde gerçekleşen programa Zeynebiye Cami İmamı Ehed Talan,ZHGM Başkanı İrfan Tuncay,CAFERİDER Yönetim Kurulu üyeleri ,İfa Spor Kulübü Başkanı Aydın Aydeniz  ve yönetim kurulu,İfa Spor Karate takımı hocaları ve öğrencileri de iştirak etti.
 
 Türkiye Caferi Lideri Selahattin Özgündüz'ün,Zeynebiye Hareketi Gençlik Merkezine girişiyle yoğun coşku yaşandı. 
 
Program, Çanakkale'de düzenlenen Uluslararası Karate şampiyonasında 2 Kupa ve 17 madalya kazanan İfa Sporlu karateci ve hocaların sahneye çağrılmasıyla başladı.
 
Şampiyonada madalyalara adeta ambargo koyan İfa Spor'a, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz tebriklerini sundu.
 
Karate Takımımızın efsane hocalarından Recep Oral'da bir konuşma yaptı. Recep hoca, 1984 yılında bu camiayla tanıştığını ve o dönemde Selahattin Özgündüz'ün destekleri sayesinde bir çok şampiyonluk kazandıklarını,o desteğin şimdide aynı şekilde olduğunu belirtti.
 
Konuşmaların ardından İfa spor Başkanı ve yönetim kurulu sahneye davet edildi,hatıra fotoğrafları çekildi.
 
İfa spor'un ardından "Gençlik Lideriyle Buluşuyor" programına geçildi.
 
Programın ilk kısmında, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ülkemizde yaşanan hain darbe girişimini ve bölgemizde yaşanan olayları değerlendirdi.
 
Konuşmasında milli birlik ve vatanın bölünmezliği vurgusu yapan Özgündüz, kim vatanına ihanet ederse cezası verilmelidir,eğer bu kendi toplumumdan çıkarsa cezasını çekmesi için ön ayak olurum dedi.
 
Programda daha sonra soru-cevap kısmına geçildi.
 
Gecenin geç saatlerine kadar süren program Türkiye Caferi Lideri Selahattin Özgündüz'ün gençlere öğütleriyle son buldu.
 
 
 
 
 
http://www.caferider.com.tr/genclik-lideriyle-bulustu-foto_h17356.html