29-07-2016 tarihinde eklendi
Halkı İncirlik Üssüne Yürüyerek Darbeci ABD ve İsrail’i Lanetledi
Amerika-FETÖ menşeli başarısız darbenin ardından, Adana’da Halk İncirlik Üssüne “Kahrolsun Amerika” sloganları ile yürüdü. Üssün etrafını saran Türk halkı Amerika ve İsrail’i lanetledi.

Adana-İncirlik Üssü’nün şehir merkezine uzak olması sebebi ile Halk otomobilleri ile konvoy halinde üsse gidiyor. Fetö darbe girişiminin İncirlik Üssü’nde planladığı iddia edilmişti. Ayrıca darbe girişimine bu üsten Tanker Uçaklar ile destek verilmişti.
 
Eyleme katılanlar “İncirlik Kapatılsın” diyor.
 
AGD, darbe girişiminin ardından İncirlik Üssü’nde işgalci ABD’yi protesto ediyor!
 
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) 15 temmuz darbe girişiminin ardından bugün İncirlik Üssü önünde Amerika’yı protesto ettiklerini açıkladı.
 
15 temmuz darbe girişiminin ardından Anadolu Gençlik Derneği (AGD) bugün İncirlik Üssü önünde ABD’yi protesto ediyor..
 
AGD tarafından organize edilen yürüyüşe AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan’ın yanı sıra birçok STK’nın da yürüyüşe katıldığı öğrenildi.
 
“Darbenin merkez üssü İncirlik’e yürüyoruz” ve “Darbeci Amerika’ya mesajımız var” ifadeleriyle duyurulan eyleme çok sayıda kişinin katılması dikkat çekti.
 
Protesto eyleminde konuşan AGD yetkilileri, Amerika ve işbirlikçisi Siyonist İsrail’in Türkiye’ye karşı oynadığı oyunlara son verilmesi gerektiğini belirterek İncirlik üssünün hemen kapatılmasını istediler.
 
Artık Batının ve ABD’nin maskesinin tamamen düştüğünü ve Türkiye’ye düşman olan Batı yerine, Türkiye’nin yüzünü doğudaki kardeşleri olan komşularına çevirmesi ve Müslümanlarla el ele vermesi gerektiğinin altını çizen protestocular, Amerika’nın Fethullah Gülen’i Türkiye’ye iade etmesini ve ABD üslerinin bir an önce kapatılmasını istediler.
http://www.caferider.com.tr/halki-incirlik-ussune-yuruyerek-darbeci--abd-ve-israili-lanetledi_h17408.html