05-10-2016 tarihinde eklendi
Hz.Ali Asgar Günü 7 Ekim Cuma Zeynebiye'de
Hz. Ali Asgar'ın yolunda, İmam-ı Zaman (af)'a adanan bebekler, annelerinin kucağında Cuma namazının ardından Zehra Ana Derneği'nin organizasyonuyla Zeynebiye'de buluşacak. Cuma namazının ardından bütün dünyayla birlikte düzenlenecek olan Hz. Ali Asgar Günü'nde, İstanbul'daki Ehlibeyt dostları Zeynebiye'de buluşacak. Bebeklerin İmam-ı Zaman (af)'a adandığı ve Hz. Rubab'a başsağlığı verildiği törende binlerce bebek annelerinin kucağında Hz. Ali Asgar'la hemdert olacak.

 
Hazreti Muhammed (saa)'in ciğerparesi, eti etim, kanı kanımdır buyurduğu, cennet gençlerinin efendisi torunu İmam Hüseyin ve 71 yareninin Kerbela Çölü'nde şehit edilişlerinin 1374'nci yılında geleneksel hale gelen Aliasgar günü Halkalı'da bugün yapılıyor. 
 
Zehra Ana Derneğince Zeynebiye Hareketi Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek olan programa, bu yıl da ilgi büyük olacak.  
 
Hz.Ali asgar gönünde özel kıyafetleriyle alanı dolduracak olan anneler,  Hz. İmam Hüseyin'in en küçük oğlu ve sütemer yavrusu Ali Asgar'ın annesi Rubap Hatun'a başsağlığı için toplancaklar.
 
 Törende, İranlı Ehlibeyt Meddahı Ali Asker Beradaran mersiyeler okuyacak, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz günün anlamına yönelik bir konuşma yapacak.
http://www.caferider.com.tr/-hz-ali-asgar-gunu-7-ekim-cuma-zeynebiye-de_h17852.html