12-12-2016 tarihinde eklendi
Özgündüz Yaşanan Terör Saldırısı Sonrası Bir Mesaj Yayınladı
10 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısına tepkiler gelmeye devam ediyor.Türkiye Caferileri Selahattin Özgündüz'de başsağlığı mesajı yayınladı.

10 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit düşmüş,155 vatandaşımızda yaralanmıştı.İşte bu yaşanan saldırısı sonrası yediden yetmişe tepkiler gelmeye devam ediyor.
 
Yurtdışında bulunan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'de bu menfur saldırı sonrası yazılı bir mesaj yayınladı.
 
"Güzel ülkemin güzel insanları birkez daha yasa boğuldu. Birinci derecede polisimizi hedef alan,dünya güzeli İstanbul'umuzun uluslararası imajına gölge düşürmeye çalışan, bilinen ve bilinmeyen bir çok meşum emeli gerçekleştirmeye yönelik yapılan bu hain saldırıyı yurtdışındayken derin bir üzüntüyle öğrendim. Yapan ve yaptıran kim varsa nefretle ve şiddetle telin ediyorum. Allah ülkemize karşı oyun ve entrika peşinde olan harici düşmanlarımızı ve onların içerideki satılmış işbirlikçilerinin ülkemize zarar verme noktasında asla muvaffak etmesin. Hepimizin başı sağolsun"
http://www.caferider.com.tr/ozgunduz-yasanan-teror-saldirisi-sonrasi-bir-mesaj-yayinladi_h18131.html