27-12-2016 tarihinde eklendi
Filistin’in Siyonist Rejimle Mücadelesi Boyunca Kazandığı En Büyük Zafer
Son 36 yıl boyunca Güvenlik Konseyi ilk kez yerleşke yapımını kınayan bir karar yayınladı ve Siyonist Rejimin Filistin’deki bu eylemini durdurmasını istedi.

Amerika dışında Güvenlik Konseyin 14 üyesi bu karara olumlu oy verdi.
 
Filistinliler bu kararın Filistin halkının ve adaletin zaferi ve halkın fedakarlıklarının bir sonucu olduğuna inanıyorlar.
 
Siyonist Rejim her zaman Birleşmiş Milletler’ in hiçbir kararına bağlı olmadığını gösterdi ama Filistin halkı haklarını yeniden kazanmak için hiç durmadan çaba gösterdi.
 
Bu kınama kararı tarihi bir karardır ve Filistin halkının Siyonist rejim ile süren mücadelesi boyunca kazandığı büyük bir zafer sayılmaktadır ve on yıl sonra gerçekleşmiştir. Bu karar Filistin meselesi lehine çıkmış bir karardır ve bu kararla adalet daha fazla nitelik kazanmıştır.
 
Batı Şeria ve Kudüs’te yaşayan Siyonist yerleşimcilerin sayısı 500 binden fazladır. Batı Şeria’daki Filistin topraklarını ayıran İsrail duvarı da ayrı bir felaket ve utançtır.
 
Siyonist Rejim her zaman cani eylemleriyle yasa dışı faaliyetlerde bulunmuştur ve bu yerleşke yapımını kınayan karar düşmanın yasaları ihlalinin önünde bir engeldir ama bütün bunlara rağmen bu rejim yerleşke yapımına devam etmektedir.
 
Aşağıda Siyonist Rejimin yerleşke yapımına karşı onaylanan kararla ilgili videoyu izleyebilirsiniz.
http://www.caferider.com.tr/filistinin-siyonist-rejimle-mucadelesi-boyunca-kazandigi-en-buyuk-zafer_h18227.html