30-12-2016 tarihinde eklendi
Nasrallah İslam Ümmetine Yönelik En Büyük Tehdidi Açıkladı
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, Lübnanlı Ehl-i Sünnet alimi Şeyh Abdunnasır Elcubri’nin vefatı dolayısıyla yaptığı konuşmada tekfirci terörizme ilişkin uyarılarda bulundu.

Nasrallah konuşmasının başında; Şeyh Abdunnasır Elcubri’nin Filistin Halk Kurtuluş savaşını ve anti Siyonist direniş cephesini desteklediğine, İsrail ve Suudi rejiminin işledikleri cinayetleri ifşa ettiğine, Lübnan Müslümanları arasında vahdet ve dayanışmayı desteklediğine değinerek, İslam aleminin en tehlikeli akım olan tekfirci akım ve terörizm tehditleri altında bulunduğunu ifade etti.
 
Seyyid Hasan Nasrallah sözlerinin devamında bazı güçlerin İslam dinine mensup Şii ve Sünni Müslümanlar arasında mezhep savaşı çıkarmaya çalıştığına dikkat çekti.
 
Nasrallah, İslam ümmetini tehdit eden en tehlikeli virüsün tekfirci düşünce ve terörizm olduğunu, İngiliz Şiası diye anılan bazı çevrelerin de tekfir yöntemine başvurarak mukaddesatları yerdiklerini ve büyük ihanet içinde bulunduklarını, batılı medya guruplarının da  tekfirci düşünce ve terörizmi var güçleriyle destekleyip kolladıklarını belirtti.
 
 
http://www.caferider.com.tr/nasrallah-islam-ummetine-yonelik-en-buyuk-tehdidi-acikladi_h18263.html