03-02-2017 tarihinde eklendi
Erdoğan: Geciken adalet, adalet değildir
Almanya Başbakanı Angela Merkel ile biraraya gelen Erdoğan, FETÖ ile ilgili ABD'ye 85 koli belge gönderildiğini belirterek "Geciken adalet adalet değildir" dedi

ECumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel, görüşme sonra düzenledikleri ortak basın toplantısında "İfade özgürlüğüne saygı duyulmasının çok önemli olduğunu ifade ettim" dedi.
 
Görüşmeye ilişkin kısa birer açıklama yapan Merkel ve Erdoğan daha sonra gazetecilerden gelen soruları yanıtladı.
Merkel, "Referandum sırasında AGİT temsilcilerinin hazır bulunmasının iyi olacağını söyledim" dedi.
Erdoğan ise referandum tartışmalarına ilişkin soru soran Alman gazeteciye, "Muhalefetin eleştirilerinde haklılık payı yok. Yasama yine var, yürütme aynı şekilde var, yargı yine var. Burada güçler ayrılığının yok edilmesi söz konusu değil. Muhalefet hedef saptırmaya yönelik adımlar atıyor" diyerek tepki gösterdi.
 
ERDOĞAN: GECİKEN ADALET ADALET DEĞİLDİR
Erdoğan ise 'Islamist terror' ifadesinin Müslümanları üzdüğünü söyleyerek, "Böyle bir ifade kullanılamaz. İslamla böyle bir ifade yanyana gelemez çünkü İslam'ın kelime anlamı barıştır" diye konuştu. "Çünkü DEAŞ'a karşı bizim verdiğimiz mücadeleyi veren ikinci bir ülke yok" diyen Erdoğan, sözü FETÖ'ye getirdi. ABD'ye 85 koli belge gönderildiğini belirten Erdoğan, "Geciken adalet adalet değildir" dedi.
http://www.caferider.com.tr/erdogan--geciken-adalet-adalet-degildir_h18570.html