10-02-2017 tarihinde eklendi
El Bab’dan Acı Haberler Gelmeye Devam Ediyor
Suriye’de sürdürülen ve dün 5 askerin hayatını kaybettiği Fırat Kalkanı Harekatı’nda, sabah saatlerinde El Bab bölgesinde terör örgütü IŞİD unsurlarının saldırısında 1 asker hayatını kaybetti, 10 asker yaralandı.

ÇATIŞMA ÇIKTI
 
Dün 5 askerin hayatını kaybettiği ve 170’inci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab’ın ele geçirilmesine yönelik yürütülen operasyonlar sırasında sabah saatlerinde IŞİD’li teröristler ile Mehmetçik arasında çatışma çıktı. Çatışmalarda 1 asker hayatını kaybetti, 10 asker ise yaralandı. Saldırının ardından IŞİD terör örgütü unsurlarının bulunduğu alanlar, karadan ve havadan ateş altına alındı.
 
ASKERLERİN CENAZESİ ANTEP’E GETİRİLDİ
 
Yaralı askerler tedavi için Kilis Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, şehit askerin cenazesi ise helikopter ile Gaziantep’e getirildi.
 
ÖLEN ASKER SAYISI 62’YE YÜKSELDİ
 
Bu sabah 1 askerin daha hayatını kaybetmesiyle, Fırat Kalkanı Harekatının başladığı geçen 24 Ağustos’tan bu yana hayatını kaybeden asker sayısı 62’ye yükseldi.
 
TSK AÇIKLADI: 44 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
 
Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda, terör örgütü IŞİD’e ait 256 hedef karadan ve havadan ateş altına alındı. 
http://www.caferider.com.tr/el-babdan-aci-haberler-gelmeye-devam-ediyor_h18644.html