02-03-2017 tarihinde eklendi
İsrail’in Arap Ülkelerindeki Gizli Operasyonları
Filistin Haber Ulaştırma Merkezi’nin İsrail merkezli Mearyu gazetesinden naklettiği habere göre, İsrail’in Arap ülkelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarının (bu operasyonların hedefi Hizbullah’ın Lübnan’daki silah depolarıydı) %99’u medyadan uzakta gerçekleşmiştir.

Söz konusu operasyonlarda yaralananların çoğu İsrail’e çalıştığından habersiz durumdadır. İsrail tam bir serbestlikle Suriye’de faaliyet göstermektedir ve bu rejim özgür bir şekilde yapabildiği her şeyi yapmaktadır. Elbette bu tüm bunlar Abdulfettah Sisi rejimiyla tam bir işbirliği içinde gerçekleşmektedir. 
 
Mearyu gazetesi haberinbaşka bir bölümünde şunları yazdı: “İsrail Ordusu’nun Suriye’ye yaptığı saldırılar ülkedeki krizin boyutunun büyüklüğü nedeniyle çok da göze çarpmamaktadır. İlginçtir ki, İsrail savaş uçakları onlarca bombayı bir ülkedeki bazı bölgelere attığı zaman olay kimsenin dikkatini çekmemektedir. İsrail’in Arap ülkelerindeki gizli operasyonları İsrail ile Filistin’in komşusu olan ülkeler arasındaki stratejik savaş çıkma ihtimalini azaltmak için yapılmaktadır. 
http://www.caferider.com.tr/israilin-arap-ulkelerindeki-gizli-operasyonlari_h18770.html