05-07-2017 tarihinde eklendi
Ayetullah Muhsin Eraki Zeynebiye'de (FOTO)
İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu Genel Sekreteri Ayetullah Muhsin Eraki, Zeynebiye'yi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Ayetullah Muhsin Eraki ve beraberindeki heyet önce yapımı devam eden Zeynebiye Külliyesini ziyaret etti. Külliyede Zeynebiye Camii Dernek Başkanı Ali Şahintekin, Zeynebiye külliyesi Proje Sorumlusu Mehdi Şeren, Dernek Yönetim Kurulu ve Zeynebiyeli alimler tarafından karşılandılar. Proje müdürümüz Mehdi Şeren verdiği bilgilerle külliye inşaatının mevcut durumunu ve çalışma takvimini misafirlere anlattı.
 
Eraki ve beraberindeki heyet daha sonra Zeynebiye Derneği toplantı salonunda Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile görüştüler. Samimi bir ortamda geçen görüşmede misafir heyete Zeynebiye'nin faaliyetleri anlatıldı. Ayetullah Eraki ve heyetindeki misafirler kendilerine verilen Zeynebiye'nin geçişten günümüze gelişimini anlatan kataloğu dikkatle incelediler.
 
Özgündüz'le görüşmenin ardından heyet akşam namazı için Zeynebiye Camii'ne geçti. Akşam namazına imamlık eden Eraki namazın ardından Zeynebiyelilere tavsiyelerde bulundu. 
 
 
 
 
 
 
http://www.caferider.com.tr/ayetullah-muhsin-eraki-zeynebiye-de-foto_h19564.html