12-07-2017 tarihinde eklendi
Özgündüz'den Irak'a Tebrik Mesajı
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Irak'ın Musul kentinin Işid'den temizlenmesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Özgündüz'ün mesajı:

Üç yıl önce Ebubekr Bağdadî , Musul’da o şehrin en önemli sembollerinden Mescid en-Nurî'de el- Hadbâ' minaresinden dünyaya, Devlet-i İslamî-i Irak- Şam (Dâış) Türkçesi Irak-Şam İslam Devleti’ni (Işid’i) kurduğunu ve kendisinin de bu devletin halifesi olduğunu ilan etmişti. Az bir zamanda Irak'ın dört vilayetini işgal etmişti.
 
Suriye topraklarının da büyük kısmını işgal etmişti. Bu süre içinde vicdanları sızlatan binlerce vahşet ve cinayet işlemişti. Kimileri bunu lanetlemiş, kimileri överek alkışlamış, desteklemiş hatta yardım toplayıp göndermiş böylece onun tüm vizr-u vebaline ortak olmuştu.
 
Bu gün itibariyle o Musul'un Işid (Dâış)’ten tamamen temizlendiği, Irak Başbakan ve Başkomutanı Sn. Haydar İbadî tarafından ilan edilmiştir. Musul halkı bütün Irak’la birlikte bayram ve kutlamalarıyla acılarını unutmaya çalışıyor. Bölgemiz ve insanlık adına bu zafer çok önemliydi.
 
Bu zaferin banisi, Irak halklarının hamisi ve istiklalinin öncüsü Ayetullâh Sistanî'nin şahsında Irak devlet, millet ve silahlı kuvvetlerini tebrîk ediyorum."
 
10/07/2017
 
Türkiye Caferileri Lideri
Selahattin Özgündüz
http://www.caferider.com.tr/ozgunduz-den-irak-a-tebrik-mesaji_h19609.html