23-07-2017 tarihinde eklendi
Bağcılar'da Hamit Turan Kütüphanesi'nin Açılışı Yapıldı (FOTO)
Bağcılar İmam Ali Cami Gençliğinin düzenlemiş olduğu 'Bağcılar İmam Ali Cami Hamit Turan Kütüphanesi' adını verdiğimiz kütüphanemizin açılışını 21 Temmuz Cuma günü akşam saat: 22:00'da Allah'ın izniyle gerçekleştirdik.

Sunuculuğunu Mühendis Merdan YILDIRIM'ın üstlendiği programda tüm bölgelerden katılan ehlibeyt dostları alanı tamamen doldurdu. Program bölgemizin kuran karimi olan Gökhan BAYINDIR'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.
 
Gökhan Bayındır'ın ardından İmam Ali Cami Gençliği adına Muhammet Ali BAYDEMİR'in konuşması ile devam eden program, Kütüphane adına konuşmalarını yapan kütüphane sorumlusu Sercan AKBALIK'ın açıklamaları ile devam etti.
 
Muhammet AKBULAK ve Alican AKBAŞ'ın okuduğu güzel şiirlerin hemen sonrasında çok değerli Alimimiz ve CABİR Başkanı H.Hasan KARABULUT'un katılımcılara seslenmesi ve bu oluşumda emeği geçen tüm gençlere, özellikle camiamızın genç Alimi Seyyidimiz Ali Rıza Yeşil'e teşekkür ve memnuniyetini iletmesinin ardından yapılan çekiliş, kütüphane açılışı ve katılımcıların kütüphane gezisi sonrasında son buldu.
 
Bağcılar ve dişarıdan programımıza zahmet çekip katılan tüm katılımcılara, maddi ve manevi tüm destekçilerimize, Cami Derneğimiz ve Alimimiz H.Hasan Karabulut'a teşekkürlerimizi bildiriyoruz.
 
 
 
http://www.caferider.com.tr/bagcilar-da-hamit-turan-kutuphanesi-nin-acilisi-yapildi-foto_h19701.html