30-08-2017 tarihinde eklendi
Yaptığımız Hiçbir Yerleşim Yerini Yıkmayacağız
Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu; rejimin şehir kurma politikalarının devamı ile ilgili olarak, artık bundan sonra hiçbir şehir yıkılmayacak ifadelerini kullandı.

Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu, binlerce Siyonist yerleşimci ve rejimin bazı siyasetçilerinin katılımıyla gerçekleşen programda yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bizim burada olmamızın nedeni burada kalıcı olmaktır. Artık İsrail topraklarındaki hiçbir şehir yıkılmayacak. 
 
Netanyahu daha sonra şu iddiada bulundu: Bu atalarımızın bize mirasıdır. Burası bizim topraklarımızdır. Biz burada kalmak için geri döndük. Artık hiçbir şehir yıkılmayacak. Nitekim bunun barış sağlanmasına bir katkısının olmayacağı anlaşılmıştır. 
 
Netanyahu açıklamalarının devamında, Siyonist Rejim'in Gazze Şeridi'ndeki şehirleri yıkmak ve 2005 yılında Filistin direnişi güçlerince açılan ateşin gölgesinde bölgeden kaçmak zorunda kaldıklarına işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü: Şehirleri yıktık ancak füzelerin hedefi olduk. Bu durum bir daha yaşanmayacaktır. Biz buraya birlikte geldiğimiz liderlere şunu söylüyoruz, tekfirci İslami grupların buralara musallat olduğunu bir düşünün. Bu olay bizi ve sizi ve yine komşularımızı, bütün bölgeleri ve Batı Asya'nın tamamını tehlikeyle karşı karşıya bırakır. 
 
Netanyahu son olarak şunları söyledi: Bu nedenle biz taviz vermeyeceğiz. Bizi ortadan kaldırmak için çalışanlara karşı köklerimizi güçlendireceğiz ve direnmeye devam edeceğiz.
http://www.caferider.com.tr/yaptigimiz-hicbir-yerlesim-yerini-yikmayacagiz_h19925.html