16-09-2017 tarihinde eklendi
Ehl-i Beyt Aşıklarına Almanya'dan Davet
5. Gadir-i Hum Konferansı 17.09.2017 Pazar günü yine bir aradayız!

Arvupa Almanya Gelsenkirchen Şehrinde  İmam Ali İslam Merkezi Başkanı Hüccetül İslam Şeyh Mucahidi öncülüğünde İAC İmam Ali Camii tarafından tertiplenen 5. Gadir Hum Konferansı 17. Eylül 2017  Pazar günü Organize Edilen  Uluslararası Gadir-İ Hum Bayramı Konferansı yapılacaktır.
 
Program: Konuşmacılar, İlahi Gruplarının İlahileri, Şiir Ve Semah Gösterisi, Yarışmalar, Çekiliş, Yemek Ve Kitap Fuarı İle Gerçekleşecektir.
 
Beklenen an geldi.
Haccın Gurur Ve Bencillik Duygusunu Söküp Atan Sahnelerini Yeni Yaşamış Olan, İbadet Ve Yakarışın Mutluluk Ve Sefasını Ruhlarında Hisseden Müslümanlar...
İşte, Sonsuza Dek Sürecek En Kapsamlı Saadet Ve Ahlakî Tekâmül Projesinin Tasarlandığı Böylesi Hassas Bir Zamanda, Dinin Beka Sırrının Aşikâr Olacağı Ve Yaratılışın Nihaî Neticesinin Açık Bir Şekilde Tecelli Edeceği Dakikalarda Vahyin Dili Konuşuyor, Pak Göğsünde Parlayan Vahiy Nuru, Düşünce Ve Ruhların Sayfalarına Nakşediyor... “Ben Kime Mevlâ İsem, Ali Ona Mevlâdır...”
 
Resulullah (S.A.A.) Bu Açık Tanımla Vazifesini Tamamladı Ve Nihai Görevini Sona Erdirdi. Kendisinden Sonra Ümmetine Bir Emanet Bıraktı, Gadir-İ Hum İle Bunu Kemale Erdirdi.
Ey Müslümanlar! Mutluluk Ve Saadet Kapılarını Aralamak, Resulullah’ın (S.A.A.) Emanetini Korumak İster Misiniz? O Halde Bu Açık Çağrıya İcabet Edip Hep Beraber Lebbeyk Diyelim.
 
http://www.caferider.com.tr/ehl-i-beyt-asiklarina-almanya-dan-davet_h19993.html