18-09-2017 tarihinde eklendi
Suudi Arabistan Milli Günü’nde Eylem Çağrısı
Arapça yayın yapan 21 haber sitesinin aktardığı habere göre; bundan önce 15 Eylül hareketi için çağrıda bulunan Protestocu Hareket üyeleri ve aktivistleri bu kez Suudi Arabistan’ın Milli Günü 23 Eylül’de eylem çağrısında bulundular.

Suudi Arabistan’ın muhtelif noktalarında protesto eylemleri korkusundan emniyet güçleri sıkı güvenlik önlemleri almışlardı.
 
Söz konusu hareket mensupları, programlarının ilk bölünün gerçekleştiğini ve bununla konunun sıcak milli bir olay haline geldiğini belirttiler.
 
Grup, Suudi Arabistan’ın muhtelif noktalarındaki eşine rastlanmayan önlemler hakkında ise ya güvenlik teşkilatlarını yıpratacaklarını ya da bu teşkilatların da kendi saflarına geçeceklerini duyurdu.
 
Açıklamanın devamında: “Ülke yetkililerinin; bildiri yayınlama, şeyhleri kullanma gibi yollarla milletle mücadele için önlem ve girişimlerini ortaya koymakla, kendi hareketlerine hizmet ettiklerini bildirildi.”
 
Suudi Arabistan’ın Milli Günü’nde ülkenin genelinde kutlamalar düzenleniyor ve bu da Prtostocu Hareket üyelerinin için uygun bir fırsat sayılıyor çünkü aynı günde güvenlik önlemlerinin 15 Eylül gününden daha düşük seviyede olması bekleniyor.
http://www.caferider.com.tr/suudi-arabistan-milli-gununde-eylem-cagrisi_h19994.html