16-10-2017 tarihinde eklendi
Özgündüz’den İdlib Operasyonu açıklaması
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz İdlib hakkında açıklamalarda bulundu.

A, B, C, D, E, F, G, ... V, Y, Z TV kanalları! Topunuza diyorum ki, bırakın devlet işini yapsın bu ağzınızla devlet ve millete zarar veriyorsunuz. İdlib'e Suriye, Irak'a Irak devletlerine rağmen girmemişiz. Onlara rağmen girersek ve de girdikten sonra kalmaya devam edersek işgalci durumuna düşeriz ve başka işgal güçlerini de bizim açımızdan meşrulaştırmış oluruz.
Biz, bu ülkelerin rızası dışında hiç bir ülkenin buralara girme hakkının olmadığını savunarak başka güçlerin bölgeye girip bizim savaştığımız örgütlere yardım etmelerine karşı çıkmalıyız. Bu durumda uluslararası yasalar bizim lehimize işler ve topraklarına asker soktuğumuz ülkelerin askeri gücünü de yanımıza almış oluruz. Böylece az zayiatla çok iş yaparız. Ve de oralara girme hedeflerimize ulaşmış oluruz.
Aksini yaparsak çok zayiatla az şey elde eder hedeflerimize de ulaşmamış oluruz. Zararımız karımızdan kat kat fazla olur. Bunu bilin buna uygun dil kullanın. Aksi takdirde Siyonist ve emperyalistlerin hedeflerine hizmet etmiş olursunuz. Kendi ülkemize de isteyerek ya da istemeyerek çok ağır zararlar vermiş olursunuz. Şu anda kullandığınız dil belki de farkına varmadan ne yazık ki bu yöndedir. Benden söylemesi.
http://www.caferider.com.tr/ozgunduzden-idlib-operasyonu-aciklamasi_h20122.html