02-11-2017 tarihinde eklendi
Şeyh Hamud: Filistin, Kıblemiz Olarak Kalacak
Direniş Alimleri Birliği Başkanı; Balfour Deklarasyonu'nu İslam ümmeti aleyhindeki sayısız komplolardan biri olarak niteledi.

Direniş Alimleri Birliği Toplantısı'nın açılış oturumunda konuşan Direniş Alimleri Birliği Başkanı Şeyh Mahir Hamud; Balfour Deklarasyonu'nu, İslam ümmeti aleyhindeki sayısız komplolardan biri olarak niteledi.
 
Lübnan'ın önde gelen Sünni âlimlerinden Sayda şehri Kudüs Camii imamı Şeyh Mahir Hammud; "Filistin kıblemiz olarak kalacak ve onlar asla bizi bu yoldan çıkaramayacaklar" ifadesini kullandı.
 
Hamud; İsrail'e karşı zaferin asker, ordu, güç ve donanım konusu olmadığını, bir karar ve iradeden ibaret olduğunu, Gazze'nin düşmanın iradesini alt ettiğini ve Lübnan'da da hakeza direnişin muzaffer olduğunu vurguladı.
 
Direniş Alimleri Birliği Başkanı Hamud sözlerinin devamında; direnişin terörizm veya komplo olmadığını, bu direnişin açıklamalarla veya komplolarla değişmeyeceğini vurguladı.
 
Hamud; gerek Riyad, gerek Tel-Aviv gerekse Paris ve Washington tarafından olsun tüm komploların bozguna uğratılacağını, nitekim Lübnan, Suriye ve Irak'ta bu komploların boşa çıkarıldığını belirtti
http://www.caferider.com.tr/seyh-hamud--filistin-kiblemiz-olarak-kalacak_h20282.html