27-11-2017 tarihinde eklendi
İsrail’li Bakan: Filistinlileri Öldürmekle Gurur Duyuyorum
Terör rejimi İsrail’in eski savaş bakanı, diğer siyonist yetkililerden daha çok Filistinli ve Arab’ı öldürdüğü için gurur duyduğunu söyledi.

Bazı Arap rejimlerinin terör rejimiyle ilişkilerini normalleştirmeye çalıştığı bir ortamda  siyonist İsrail rejimi eski savaş bakanı Moshe Ya’alon, İsrail meclisinde hiç kimsenin kendisi kadar Filistinliler ve Arapların öldürülmesinde rolünün olmadığını söyledi.
 
Siyonist ve terör rejiminini eski savaş bakanı, korsan rejim İsrail başbakanı Netanyahu’dan da, fesat dosyalarından dolayı istifasını isterken Netanyahu’nun kendi çıkarları için çalıştığını söyledi.
 
(Bu arada Kudüs’te yüzlerce kişinin katılımıyla düzenlenen zorunlu askerlik karşıtı gösterilere müdahale eden ırkçı İsrail polisi, Ultra-Ortodoks (Haredi) Yahudiler’den 36’sını gözaltına aldı.
 
Giydikleri siyah kıyafet ve saçlarının favori kısımlarını uzatmalarıyla dikkati çeken Ultra-Ortodoks (Haredi) Yahudiler, bir süredir işgal altındaki Filistin topraklarında düzenledikleri gösterilerle zorunlu askerlik hizmetini protesto ediyor. Zorunlu askerliğin erkekler için üç, kadınlar için iki buçuk yıl olduğu İsrail’deki Haredi Yahudileri, yoğun olarak yaşadıkları Batı Kudüs’ün bazı yollarını trafiğe kapattı.
 
İsrail nüfusunun yüzde 10’unu oluşturan Ultra-Ortodoks Yahudiler, toplumun diğer kesimleriyle en çok entegrasyon sorunu yaşayan grup olarak öne çıkıyor. Ağırlıklı olarak Kudüs ve Bney Brak şehirlerinde yaşayan Haredilerin büyük çoğunluğu, ‘dini vecibelerini yerine getiremeyecekleri’ gerekçesiyle askere gitmeyi reddediyor. Harediler laik eğitim sistemini de kabul etmeyerek sadece dini eğitim veren kendi okullarına devam ediyor.
http://www.caferider.com.tr/israilli-bakan--filistinlileri-oldurmekle-gurur-duyuyorum_h20432.html