29-11-2017 tarihinde eklendi
Zeynebiye’den Anlamlı Ziyaret…
Kutlu Doğum Haftası nedeniyle tüm yurtta bazı etkinlikler düzenlendi. Zeynebiye Camii İmamı Ş. Ehet TALAN ve Bağlar Bayazıt Camii İmamı Ömert Kurt birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdiler…

Zeynebiye Camii imamı H.Ş. Ehed TALAN, Zeynebiye Camii Dernek Yönetimi ve Zeynebiye’nin güzide kurumlarından oluşan heyet, Zeynebiye’ye komşu camilerden biri olan Bağlar Beyazıt Camii’ne Mevlid-i Nebi haftası kapsamında ziyarette bulundu. Heyeti Bağlar Beyazıt Camii İmamı Ömer KURT ve camii yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
 
Ziyarette konuşan Zeynebiye Camii imamı H.Ş. Ehed TALAN, “Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) kutlu doğum haftalarından ilk günler olması münasebetiyle toplumsal birlik ve dayanışma ruhunu kuvvetlendiren önemli günlerden olduğuna vurgu yaparak, İslam dünyasında yaşanan sıkıntıların aşılmasında ve İslam’ın imajını yerle bir etmek üzere ABD ve Batı’nın oluşturduğu İslam ve insanlık dışı oluşumlara karşı dikkatli olunmasını ve Müslümanlar arasındaki vahdetin korunmasına vurgu yaptı.”
 
Bağlar Beyazıt Camii İmamı Ömer KURT ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aynı duyguları paylaştığını ifade etti. KURT, “Yıllardır komşuluk yaptığımız Zeynebiye’nin emektarı olan rahmetli H.Ş. Hamit TURAN’ı rahmetle yad ettiğini belirtti. Ehl-i Beyt’in şefaatiyle haşır olmasını diledi.
 
Ziyarette karşılıklı temennilerin dillendirilmesinin ardından, yapılan dualar ile ziyaret sona erdi.
 
 
 
 
http://www.caferider.com.tr/zeynebiyeden-anlamli-ziyaret_h20461.html