19-12-2017 tarihinde eklendi
Liberman: Türkiye İle İlişkileri Yeniden Gözden Geçirelim
İsrail Savaş Bakanı Rus Tv kanalına yaptığı açıklamada; Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alarak, şiddetli bir şekilde saldırdı.

Siyonist Rejim Savaş Bakanı Avigdor Liberman, Rus TV kanalı “RTV”ye yaptığı açıklamada İsrail'in Türkiye ile olan ilişkilerini yeniden gözden geçirmesi yönünde bir çağrıda bulundu.
 
Liberman; “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son birkaç aydır İsrail’e karşı provokasyon yaratmak için her fırsatı kullanıyor ve defalarca İsrail’i uyarıyor. Türkiye ile ilişkilerimizde pek çok şeyi gözden geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.
 
Siyonist Rejim Savaş Bakanı; İsrail gazının Türkiye’den Avrupa’ya taşınması ve bunun Erdoğan’ın eline verilmesi büyük bir stratejik hatadır açıklamasında bulundu.
 
Liberman; Erdoğan’ın hiçbir sözüne inanmıyorum ve İsrail’in Mavi Marmara için Türkiye’den özür dilemesini de doğru bulmuyorum dedi.
 
Erdoğan, ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İşgalci Siyonist Rejimin başkenti olarak tanıması kararını eleştirmiş ve Siyonist rejimi terör devleti olarak adlandırmıştı.
http://www.caferider.com.tr/liberman--turkiye-ile-iliskileri-yeniden-gozden-gecirelim_h20530.html