27-12-2017 tarihinde eklendi
Rusya: Amerika teröristleri eğitiyor
Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov, Amerkan hükümetinin Suriye'nin güneyinde yer alan ala al-Tanf askeri üssünde teröristleri eğittiğini bildirdi.

Rusiya el-Yevm televizyon kanalının bildirdiğine göre Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov yaptığı açıklamada Suriye'de geri kalan teröristlerin ise Libya'ya aktarıldıklarını ve Amerika'nın halen teröristlere desteğini sürdürmekte olduğunu bildirdi.
 
Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov ayrıca Rusya'nın 2018 yılında en-Nusra terör örgütünü de tamamen imha edeceğini bildirdi.
 
Bundan önce de Putin'in ortadoğu özel temsilcisi Mihail Bogdanov, IŞİD terör örgütünün Suriye'den tamamen yok edildiğini bildirerek artık Amerikan güçlerinin Suriye'de varlıklarını sürdürmesine hiç bir mazereti olamayacağını bildirmişti.
 
Amerika 7 yıl boyunca Suriye'de teröristleri iyi ve kötü teröristler olarak ikiye ayırmış ve sözde iyi diye tanımladığı teröristlere destek vererek  Suriye krizinin devam etmesine zemin hazırlamıştır.
http://www.caferider.com.tr/rusya--amerika-teroristleri-egitiyor_h20577.html