06-01-2018 tarihinde eklendi
İran' da Cuma namazı sonrası işgalciler ve ABD telin edildi
​İran' da kılınan Cuma namazı sonrası, ülkede yönetim karşıtı gösterilerin kışkırtıcısı olan siyonist işgalciler ve ABD telin edildi.

İran'ın başkenti Tahran'da kılınan Cuma namazı sonrası, geçen perşembe günü başlayan ekonomik sorunları protesto amaçlı başlayan ve daha sonra yönetim karşıtı eylemlere dönüşen gösterilerin ve bu gösterilerin arkasında olan ABD ve siyonist çete telin edildi.
 
 Daha önce ülke genelinde yapılacağı söylenen daha sonra iptal edilen söz konusu yürüyüşler, cuma namazı çıkışı dış müdahaleler kınandı.
 
 Siyonist çete  ve ABD'yi temsil eden bez parçalarını ateşe veren cemaat "Kahrolsun ABD" "Kahrolsun israil" şeklinde sloganlar atarak birlik, beraberlik ve vahdet vurgusu yapıldı.
 
 Göstericiler, ülkede ekonomik ve sosyal problemlerin halkın el ele vermesiyle çözüleceğini belirten pankart taşıdı.
 
 Memur emeklisi Muhammed Bahşi  de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ruhani'ye destek telefonuna  işaretle şunları söyledi: "Amerika ve israil şunu iyi bilin ki İran'ı ortadan kaldıramayacaksınız. Siz elinizden geleni yapın ama İran halkı bütün gücüyle rehberini desteklemeye devam edecek. Amerika! İmam Humeyni'nin de dediği gibi: Hiçbir halt yapamayacaksın."
 
Bir üniversitede öğretim üyesi olduğunu söyleyen Hamid Tegavi ise "İslam dini ve İran aleyhine planlar yapıyorlar. İslam düşmanları İslam'ın ve Müslümanların ilerlemesini istemiyor. Bir bahaneyle bölgeye yerleşmek için sürekli planlar yapıyorlar. Ama şükürler olsun ki İran halkı basiretli davranarak bu fitne ateşini de söndürmeyi başarmıştır." şeklinde konuştu.
http://www.caferider.com.tr/iran--da-cuma-namazi-sonrasi-isgalciler-ve-abd-telin-edildi--_h20648.html