15-01-2018 tarihinde eklendi
Suudiler Yemen'de bataklığa saplanmış durumda
Yemenli kaynaklarca verilen bilgilere göre; geçtiğimiz gün Yemen Ordusu tarafından sınır bölgelere yapılan operasyonlarda 7 Suudi asker öldürüldü.

Yemen-Arabistan güney sınırlarında gerginlik hala devam ediyor. Haber kaynaklarınca, bölgede yaşanan çatışmalarda ölen askerlerin sayısının arttığı belirtiliyor.
 
Saade kentinde bulunan bir askeri kaynak; Ensarullah'a bağlı Yemen güçleri; Arabistan'ın güneyindeki Cizan, Necran ve Asir kentlerine yönelik operasyonlarını artırdı öyle ki yapılan operasyonda 7 Suudi asker öldürüldü.
 
Bu kaynak tarafından yapılan açıklamaya göre; Yemen Ordusu birlikleri Cizan'ın Hamza bölgesinde bulunan Suudi askerleri toplanma merkezini havan topuyla hedef aldı ve yine Cizan'daki Suudi askerlere ait el-Mahil ordugâhına Katyuşa füzeleri fırlattı.
 
Ayrıca Yemen merkezli el-Mesire televizyonunun verdiği habere göre; Yemen Ordusu ve halk komiteleri tophane birliği Suudi askerlerin Cizan'ın Hamza bölgesinde bulunan toplanma merkezini hedef aldı. Yemen ordusu ve halk komiteleri Suudi askerlerin el-Mahil ordugâhındaki toplanma merkezine de Katyuşa füzeleri fırlattı.
 
Şuana kadar Arap koalisyonu veya Suud ordusu tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.
http://www.caferider.com.tr/suudiler-yemen-de-batakliga-saplanmis-durumda_h20683.html