21-02-2018 tarihinde eklendi
Iğdır ve İstanbul'daki Genç İş Adamlarımızdan Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'ne Büyük Destek
Milli birliğin, kardeşliğin, hoşgörünün, aydınlığın merkezi olan Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatına ata yurdumuz olan Iğdır ve İstanbul'da yaşayan genç iş adamlarımız yardımlarını esirgemedi.

Bu kapsamda dış cephe çalışmasının bir parçası olarak 7 adet kubbenin 2 adetini Zeynebiye Camii Derneği yönetimi imalatına başlamış ve geriye kalan 5 adetini ise, iki adet minarenin çelik malzemesinin tamamını Iğdır ve İstanbul'da yaşayan genç iş adamlarımız 320 bin TL tutarındaki bütün masraflarını karşıladılar.
 
Zeynebiye Camii Kültür Merkezi Proje Müdürü Mehti ŞEREN, Yeterli miktarda beklenilen bağış gelmeyince 2018 yılı içerisinde Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezini ibadete açılmamız zor olacaktır.
 
Diğer bölgelerimizde yaşayan gençlerimizin de bağış ve destek vermelerini canı gönülden bekliyoruz.
 
İbadet alanında gereken tefrişat ve ince işçilik çalışmaları ile yapının elektronik-mekanik uygulamaları büyük maddi külfet yaratmıştır.
 
Ne kadar fedakar olduğunu bildiğimiz halkımızın biraz daha imkanlarını zorlayarak gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras olan bu eserin tamamlanması için sorumluluk almalarını ve içinde ibadet edeceğimiz güne kadar yardımlarını kesmemelerini temenni ediyoruz.
 
Proje Müdürü Mehti ŞEREN, Zeynebiye Külliyesi siz değerli Ehl-i Beyt dostlarının yardımlarıyla hızla yükseliyor.
 
"Allah'a secde edilen yerleri; ancak ve ancak  Allah'a ve ahiret gününe inanan,  namaz kılan, zekat veren ve Allah'tan başkasından korkmayanlar imar eder.” Tevbe 18

http://www.caferider.com.tr/igdir-ve-istanbul-daki-genc-is-adamlarimizdan-zeynebiye-camii-ve-kultur-merkezi-ne-buyuk-destek_h20908.html