02-03-2018 tarihinde eklendi
Özgündüz’den Ehl-i Beyt Dostlarına Çağrı
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, 2 Mart Cuma günü hutbesinde Türkiye’de bulunan ve özellikle civar bölgelerimizdeki Ehl-i Beyt dostlarına yapımı devam etmekte olan Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatına yardım ve desteklerini beklediğini söyledi.

Özgündüz yaptığı konuşmasında geleceğimizi tayin eden Zeynebiye Külliyesi’nin yapımının hızlandırılmasında bu desteklerin esirgenmemesi gerektiğini belirtti. 4 Mart Pazar günü akşam namazının hemen ardından Zeynebiye camii’nde değerli Ehl-i Beyt dostlarını ve halkımızla buluşacağını dile getirdi. 
 
İbadet alanında gereken tefrişat ve ince işçilik çalışmaları ile yapının elektronik-mekanik uygulamaları büyük maddi külfet yaratmıştır.
 
Ne kadar fedakar olduğunu bildiğimiz halkımızın biraz daha imkanlarını zorlayarak gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras olan bu eserin tamamlanması için sorumluluk almalarını ve içinde ibadet edeceğimiz güne kadar yardımlarını kesmemelerini temenni ediyoruz.
 
Zeynebiye Külliyesi siz değerli Ehl-i Beyt dostlarının yardımlarıyla hızla yükseliyor.
 
"Allah'a secde edilen yerleri; ancak ve ancak  Allah'a ve ahiret gününe inanan,  namaz kılan, zekat veren ve Allah'tan başkasından korkmayanlar imar eder.” Tevbe 18
 

http://www.caferider.com.tr/ozgunduzden-ehl-i-beyt-dostlarina-cagri_h20953.html