28-03-2018 tarihinde eklendi
Zehra Ana, Ali Asgar Atölyesi Açılışını Gerçekleştirdi
Geçtiğimiz yıl Dünya Ali Asgar Platformu tarafından Ali Asgar Günü Türkiye ve Avrupa Temsilcisi ilan edilen Zehra Ana, Ali Asgar Atölyesi’ni faaliyete geçirdi.

Kerbela'nın 6 aylık şehidi Hz. Ali Asgarı'ı anmak için Muharrem ayının ilk cuması tüm dünya ile eş zamanlı olarak Zeynebiye'de de Ali Asgar Günü etkinlikleri düzenleniyor. 
Programa ev sahipliği yapan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz yıl Dünya Ali Asgar Platformu tarafından Ali Asgar Günü Türkiye ve Avrupa Temsilcisi ilan edildi. Bu bağlamda Zehra Ana tarafından Muharrem ayında Ali Asgar Atölyesi açılarak Ali Asgar Günü kıyafetleri gönüllü Ehlibeyt dostları tarafından dikilip paketlenerek ücretsiz bir şekilde Türkiye'nin ve Avrupa'nın bir çok şehrine gönderildi. 
 
Zehra Ana bu yıl bir ilki gerçekleştirerek Hz. Ali Asgar (as)'ın doğum günü dolayısı ile 27 Şubat Salı günü Ehlibeyt dostlarının da katılımıyla Ali Asgar Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışta CABİR üyesi ve Zeynebiye Camii Alimi Şeyh Ehed Talan, bir konuşma gerçekleştirdi. Zehra Ana Yönetim Kurulu Başkanı Meftune Atam, ATADER yöneticileri ve Ş. Ehed Talan'ın birlikte gerçekleştirdiği açılış dualarla son buldu.
 
Ali Asgar Günü'ne kadar 6 ay boyunca faaliyette olacak atölyede Ehlibeyt dostarı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da gönüllü olarak hizmet vererek, Türkiye ve Avrupa'nın bir çok şehrine gönderilecek Ali Asgar Günü kıyafetlerinin hazırlanmasını gerçekleştirecekler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.caferider.com.tr/zehra-ana-ali-asgar-atolyesi-acilisini-gerceklestirdi_h21111.html