06-04-2018 tarihinde eklendi
Hamas Siyonist Rejim ile İlişkilerin Normalleşmesine Tamamen Karşıdır
Filisin İslami direniş hareketi Hamas, Suudi Arabistan veliahdının siyonist rejimin varlığı ile ilgili son açıklamalarına tepki olarak, işgalci rejim ile ilişkilerin her türlü normalleşme şeklini reddettiğini duyurdu.

El-Meyadin internet sitesinin bildirdiğine göre Hamas bu sabah yayınladığı sözkonusu bildiride ayrıca siyonist rejimin işgal edilen Filistin topraklarında varlığını yasal sayan her türlü açıklamayı kınadıklarını duyurdu.
 
Hamas ayrıca düşman ile her türlü ilişkilerin normalleşme sürecinin son bulması ve Arap halkının isteklerine karşı olan tüm siyasetlerin tekrar gözden geçirilmesini istedi.
 
Hamas bildiride ayrıca Filistin halkı direnişinin güçlenmesini, siyonist rejim ürünlerin boykot kampanyasının devam etmesi ve korsan rejimi tecrit siyasetinin devam etmesini de talep etti. 
 
Siyonist rejimin Gazze'de 20 Filistinliyi şehit etmesinden sadece 4 gün sonra Suudi veliaht Muhammed bin Salman Araplar ve siyonist rejim ilişkilerinin normalleşme sürecini destekleyerek bu rejimin varlığını resmiyete tanıdı.
 
Suudi veliaht Amerika basınından Atlantic dergisine verdiği mülakatta " Bana göre herkes, bu arada İsrailliler, her yerde kendi topraklarında yaşama hakkına sahiptir" şeklinde konuştu.
http://www.caferider.com.tr/hamas-siyonist-rejim-ile-iliskilerin-normallesmesine-tamamen-karsidir_h21167.html