09-05-2018 tarihinde eklendi
Keşmir’de Sokağa Çıkma Yasağı
Asya'nın Filistin'i olarak bilinen Cammu Keşmir'de üç gündür devam eden sokağa çıkma yasağında okullar, tren ve otobüs seferleri, internet hizmeti askıya alınırken dükkanlar da kapalı.

Hindistan işgali altında bulunan Cammu Keşmir'de bazı bölgelerde uygulanan sokağa çıkma yasağı bugün üçüncü gününe girdi.
 
Yetkililer Srinagar şehrinin bazı mahallelerinde özgürlük yanlılarının protesto gösterilerine engel olmak için başlatılan sokağa çıkma yasağının bugün de devam ettiğini açıkladı.
 
Polis, Rainawari, Khanyar, Nowhatta, MRGunj, Safa Kadal, Maisuma ve Kralkhud'da kısıtlamaların yürürlükte kalacağını söyledi.
 
Üniversiteler, kolejler ve okullar da dahil olmak üzere tüm eğitim kurumları kapatıldı ve düzeni korumak için belirli bölgelere giden tren seferleri de askıya alındı. Okullarda Salı günü için planlanan sınavlar ertelendi. Keşmir'in Baramulla kasabası ile Cammu'nun Bannihal kenti arasındaki demiryolu hizmetleri askıya alındı.
 
Srinagar, Ganderbal, Anantnag, Pulwama, Kulgam ve Shopian, Kupwara, Bandipora, Baramulla ve Budgam bölgeleri de dahil olmak üzere birçok bölgede internet erişimi yasağı devam ediyor.
 
Vadide yasağın üçüncü gününde de mağazalar, toplu taşıma ve diğer işletmeler kapalı kaldı.
http://www.caferider.com.tr/kesmirde-sokaga-cikma-yasagi_h21402.html