11-06-2018 tarihinde eklendi
Netanyahu: Avrupalılar İsrail'in İran'ı Suriye'den Çıkarma Planını Onaylıyorlar
Siyonist Rejim Başbakanı, Avrupa'ya yaptığı ziyaret sırasında Almanya, Fransa ve İngiltere liderleriyle yaptığı görüşmede; İran'ın Suriye'den çıkmasını öngören uluslararası bir anlaşma imzalama konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu dün katıldığı kabine toplantısında şu açıklamalarda bulundu: İran askerini ve desteklediği güçleri Suriye'den çıkarmak uzun bir süreçtir.
 
Netanyahu daha sonra şu iddiada bulundu: Biz, bize karşı ve yine bize saldırmak amacıyla bir yerde bulunma çabalarına sert bir şekilde yanıt vereceğiz.
 
Yedioth Ahronot gazetesinin haberine göre, Netanyahu Avrupa'ya yaptığı ziyaret ve İran karşıtı görüşmelerinin sonucu ile ilgili olarak şunları söyledi: Ben Avrupalılarla görüştüm ve üç önemli liderle sohbet ettim. Ben, İran'ın bizim bölgemize müdahalesi, bölgemizdeki son gelişmeler ve İran'ın Suriye'deki askeri varlığı ile ilgili görüştüm.
 
Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Avrupalı liderler yaptığım ve İran'ın Suriye'den çıkmasının gerekli olduğunu öngören uluslararası planı onayladılar. Bu ziyaretimin amacıydı ve büyük oranda hedefime ulaştım.
http://www.caferider.com.tr/netanyahu--avrupalilar-israil-in-iran-i-suriye-den-cikarma-planini-onayliyorlar_h21567.html