27-06-2018 tarihinde eklendi
Siyonistler, Hz. Yusuf'un Türbesine Saldırdı: 50 Filistinli Yaralandı
Batı Şeria'nın Nablus kentinde Hz. Yusuf türbesine saldıran siyonist askerlerle Filistinliler arasında çıkan çatışmada, 50 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

Filistin Kızılayı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, sabahın erken saatlerinde bir grup Yahudi yerleşimcinin dini ayinlerini gerçekleştirmek bahanesiyle "Hz. Yusuf Türbesi'ne" baskın düzenlemesiyle eş zamanlı olarak Filistinlilerle siyonist İsrail askerleri arasında çatışma çıktı.
 
Çatışmada bir kişinin gerçek, 17Filistinlinin plastik mermilerle yaralandığı, çok sayıda kişinin de atılan göz yaşartıcı gaz bombalarından etkilendiği ifade edildi. 
 
Görgü tanıkları ise İsrail askerlerinin, çatışmalar sırasında onlarca Filistinliyi de gözaltına aldığını kaydettiler.
 
Nablus'un doğusunda bulunan "Hz. Yusuf Türbesi", Siyonistler tarafından tahrib edilmek istenmekte. Siyonist rejim işgal altında bulundurduğu Filistin topraklarında İslami eserleri yok ederek bu bölgelerin kimliğini yok etmeye çalışıyor.
 
Filistin Vakıflar kurumu İsrail'in bu saldırganlığına ve yıkıcı girişimlerine son verilmesi için uluslararası kuruluşlardan yardım talep etti.
 
Bu kurum, siyonistlerin 2017 yılından beri 1210 İslami ve Hıristiyan kutsal mekana yönelik taarruzda bulunduğunu bildirmekte.
http://www.caferider.com.tr/siyonistler-hz--yusuf-un-turbesine-saldirdi--50-filistinli-yaralandi_h21636.html