02-07-2018 tarihinde eklendi
IŞİD Tekrar Irak’a Dönmek İstiyorAmmar el Hekim, yayımladığı bir bildiri ile Irak’ın Kerkük kentinde yaşanan intihar eylemini kınayarak yaşanan terör saldırıları karşısında endişe duyduklarını söyledi
Ammar el Hekim, yayımladığı bir bildiri ile Irak’ın Kerkük kentinde yaşanan intihar eylemini kınayarak yaşanan terör saldırıları karşısında endişe duyduklarını söyledi.

IŞİD terör örgütünün Kerkük, Diyala ve Selahaddin kentlerinde gerçekleştirdiği terör saldırıları ile tekrar Irak sahnesine dönmek istediğini belirten el Hekim, gerçekleşen intihar saldırıları ile bir çok Iraklının şehit olduğunu hatırlatarak; “Bu terör saldırıları bölgede terörün artık yok edildiği ve Iraklıların birlik içerisinde ileriyi düşündükleri bir dönemde gerçekleşmektedir” dedi.
 
Ammar el Hekim, bildirinin son bölümünde; Irak hükumetini ve emniyet güçlerini uyararak yaşanan terör saldırıları ve düşmanların oyunlarına karşı daha uyanık ve dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.
http://www.caferider.com.tr/isid-tekrar-iraka-donmek-istiyorammar-el-hekim-yayimladigi-bir-bildiri-ile-irakin-kerkuk-kentinde-yasanan-intihar-eylemini-kinayarak-yasanan-teror-saldirilari-karsisinda-endise-duyduklarini-soyledi_h21655.html