08-09-2018 tarihinde eklendi
Terörist Rejimi İsrail Uçakları Gazze'yi Bombaladılar
Siyonist işgal uçaklarının bugün Gazze’nin kuzeyinde yer alan Beyt Hanun beldesinin doğusuna yaptığı hava saldırılarında iki kişinin yaralandığı belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin verdiği bilgiye göre, işgal uçaklarının Beyt Hanun beldesinin doğusunda toplanan gençleri hedef alması sonucu iki genç yaralandı.
 
İşgal rejimi basın yayın organları, uçakların Gazze çevresindeki yerleşkelere yakıcı balon göndermeye çalışan bir grubu hedef aldığını iddia ettiler.
 
Mısır gözetiminde ateşkes görüşmelerinin sonuna doğru gelindiğiyle ilgili haberlerin çıkması üzerine gençler süreci dikkate alarak balon göndermeyi gevşetirken, ateşkes görüşmelerinin tıkanması üzerine birkaç gün önce yeniden balon ve uçurtma göndermeye başladılar.
 
30 Mart’ta başlayan Büyük Dönüş ve Gazze Kuşatmasını Kırma Yürüyüşlerinde gençler işgale karşı bir direniş seçeneği olarak geliştirdikleri balon ve uçurtmalarla Gazze çevresindeki yerleşimcilere büyük zarar verdiler.
 
Bu arada Siyonist işgal güçlerinin himayesinde bugün Kudüs yakınlarındaki Han El-Ahmer bölgesine girme girişimleri Filistinli gençlerin direnişleri sayesinde engellendi. Görgü şahitleri verdikleri bilgide, Filistinli gençlerin işgal askerlerinin koruması altında köye girmeye çalışan Yahudi yerleşimcilere karşı koyarak onları engellediklerini ve geri dönmelerini sağladıklarını ifade ettiler.
 
Kaynaklar, gençlerin direniş karşısında geri adım atmak durumunda kalan ve geri dönen yerleşimcilerin köy halkını tehdit ettiklerini kaydettiler.
 
İşgal mahkemesinin yıkımına ve halkın da başka yerlere yerleştirilmesine karar verdiği Han El-Ahmer köyünde 190 kişiden oluşan 80 aile oturuyor.
http://www.caferider.com.tr/terorist-rejimi-israil-ucaklari-gazze-yi-bombaladilar_h21956.html