30-06-2020 tarihinde eklendi
Özgündüz'den Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Iğdır Valisi/Belediye Başkan V. Hüseyin Engin Sarıibrahim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Caferilik İnancını Tanıtma ve Araştırma Derneği CAFERİDER Başkan Yardımcısı Niyazi Şeren, CAFERİDER Siyasi Komisyon Başkanı Ahmet Atabey, Seyyit Ekber Yeşil ve Kasım Çankaya, Iğdır Valiliği görevine yeni atanan  Iğdır Valisi/Belediye Başkan V. Hüseyin Engin Sarıibrahim'i makamında ziyaret etti.
 
Iğdır Valiliği görevine başlaması nedeniyle gerçekleştirilen tebrik ziyaretini kabul eden Iğdır Valisi/Belediye Başkanı Hüseyin Engin Sarıibrahim, kendisine ‘hayırlı olsun’ dileğinde  bulunan Özgündüz ve beraberindeki heyet ile bir süre sohbet ederek, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
 
Özgündüz de, Vali Sarıibrahim’e misafirperverliği için teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.
 
Türkiye Caferileri Lideri Özgündüz, Caferilik İnancını Tanıtma ve Araştırma Derneği Başkan Yardımcısı Niyazi Şeren, CAFERİDER Siyasi Komisyon Başkanı Ahmet Atabey, Seyyit Ekber Yeşil ve Kasım Çankaya'nın Vali Sarıibrahim’i ziyareti, karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.
http://www.caferider.com.tr/ozgunduz-den-igdir-valisi-huseyin-engin-sariibrahime-hayirli-olsun-ziyareti_h24642.html