28-01-2024 tarihinde eklendi
Caferider Meslek Grubu Toplantısı - Bilişimciler Buluşması 🌟
Caferider Bilişim Komisyonu tarafından hazırlanan ayrıntılı sunum eşliğinde toplantıya, yurt içinden ve yurt dışından online bağlantılar aracılığıyla değerli bilişimcilerimiz de katılım gösterdi.

Bu hafta, Caferider'in yenilenen vizyonu doğrultusunda toplumumuzun yazılım ve bilişim alanında  yetişmiş kişileriyle bir araya geldik. Derneğimizin başkanı Sayın Hasan BABUR, yaptığı konuşmada, bilişim teknolojilerinin çağımızdaki hayati önemini vurguladı ve bu alanda faaliyet gösteren insanlarımızla bir araya gelmenin heyecanını paylaştı. Zeynebiye toplumun yıllar içinde gösterdiği özveriye değinerek bugün geldiğimiz noktada emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Toplantı, Caferider Bilişim Komisyonu tarafından hazırlanan ayrıntılı sunum eşliğinde, katılımcılar arasında verimli ve kapsamlı tartışmalar gerçekleştirildi.
 
Toplantıya, yurt içinden ve yurt dışından online bağlantılar aracılığıyla değerli bilişimcilerimiz de katılım gösterdi.
 
Topluluğumuzdan yetişen ve sektörün önde gelen şirketlerinde önemli roller üstlenen bilişimcilerimiz ile gelecekteki projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Caferider olarak, toplumsal fayda sağlayacak teknoloji projelerinde yer alan bilişimcilerimizle buluşmak, bizim için yeni bir dönemin başlangıcı oldu. 🤝
 
#CaferiderBilişimToplantısı #TeknolojiVeToplum  #TeknolojiGelişimi #Inovasyon #DijitalDünya #YenilikçiVizyon #BilişimTeknolojileri #TeknolojiToplantısı
 
 
 
 
 
http://www.caferider.com.tr/caferider-meslek-grubu-toplantisi---bilisimciler-bulusmasi-127775_h25038.html