24-09-2012 tarihinde eklendi
Hakaret


Adamın biri pespaye bir film çekti, İslam dünyası ayağa kalktı. Gösterilen tepki haklı olmasına haklı ama keşke Peygamberimize (saa) ve dinimize yapılan bütün saldırılara karşı en azından böyle duyarlı oluna bilse. 

Bu tür iğrenç saldırıların sorumlusu ne batıdır nede bu filmi çeken-destekleyen zavallı yaratıklar. Acaba bu filme tepki gösterenlerin bir bölümü Peygambere (saa), emanetlerine ve getirdiği dine ne kadar sahip çıktı? 
 
Bugün bir şeyinizi hırsızlığa karşı sigortalarsanız ve yeterince önlem almadığınız için malınız çalınırsa, zararınız karşılanmaz. Yani hırsıza davetiye çıkarmış sayılırsınız. Bunu neden mi anlatıyorum? Çünkü Peygamberimize (saa) ve dinimize karşı yapılan bu iğrenç saldırılara davetiye çıkartanlar bizzat İslam adına ortada dolaşan emevi artıklarıdır. İslam ümmeti bu kangreni kesip atmadığı müddetçe biz daha çok hakaretler görürüz ve bunun hesabını Resulullaha (saa) veremeyiz.
 
Olayın hakaret boyutuna gelirsek, sizce Peygambere (saa) ve İslam’a en ağır hakaretleri ve saldırıları yapanlar kimler? 
Peygamber kızını (sa) yaralayanlar, Peygamber torunlarını (sa) katledenler, Peygamber (saa) kız-gelinlerini esir edip hicaplarına el uzatanlar, Kur’anı mızrak uçlarına takıp canlı Kuran İmam Ali (as) a kin besleyenler ve bunları bugün baş tacı yapıp avukatlığına soyunanlar veya görmezden gelenler kimler? Batı mı? İsrail mi? Kim? 
 
Hadi diyelim bunlar tarihte kaldı. Peki ya bugün?
Allah-Peygamber-Kitap-Din adına yapılan zulümler ve rezillikler kimin işi?
'Allah-u Ekber' nidaları ile kör bıçakla kafa kesenler kimler?
Bugün İslam coğrafyasında Peygamber emanetlerine sahip çıkanlara saldıranlar ve katledenler kim?
Kâbe’nin etrafını gökdelenlerle işgal edenler ve marifetmiş gibi utanmadan buralarda kalanlar kim?
Hadi Peygamber torunlarını (as) geçtim, Peygamberin (saa) mezarına saldıranlar kim?
Tecavüzü helal sayan fetvaları kim ne adına verdi?
 
Domatesi bile Hıristiyan ilan edenler ve burada yazmaya bile utandığım iğrenç fetvaları verenler, bunu İslam adına yapmadı mı?
Çocuk yaştaki kızlara göz dikenler, uydurdukları hadislerle Peygamberi (saa) kendine siper etmiyorlar mı? 
Ülkemizde Cuma namazından çıkıp diri diri insan yakanlar bunu İslam adına yapmadı mı?
Yüce İslam dinini işine geldiği gibi eğip bükenler, siyaseti rant malzemesi yapanlar ve TV ekranlarında oyuncak haline getirenler bizzat kendine Müslüman’ım diyenler değil mi?
 
Peygamberin (saa) ağladığı günü bayram edenler ve bunu İslam adına yapanlar kim?
Bunlara ne kadar tepki gösterildi?
Şimdi kimse bunlarda batının işi, tahrik, kışkırtma falan demesin. Adama sorarlar: 'Peki Ehli-Beyt mektebine bağlı olanlar niye tahrik olmuyor o zaman? Bunca saldırıya rağmen.' 
 
Eğer kendini Müslüman gören bunu yapıyorsa ya da göremezden gelip bunlara ses çıkarmıyorsa, o soysuz kâfirin filmine şaşırmamak gerekir. Bu alçaklara saldırı malzemesi verenler, ümmetin içindeki hainlerdir. İslam ümmeti dinini hakkıyla yaşar ve Peygamberine (as) ve emanetlerine sahip çıkarsa ve kendi içindeki soysuzları bertaraf ederse, kimse İslam Peygamberine (saa) dil uzatmaya cüret edemez.
http://www.caferider.com.tr/hakaret_m3128.html