04-06-2012 tarihinde eklendi
Özgündüz’e Necef’te Yoğun İlgi
Necef ilim havzasında okuyan Azerbaycan talabeleri Özgündüz'le buluştu

Özgündüz’e Necef’te Yoğun İlgi

Bir süre önce Türkiye Caferi âlimleriyle birlikte Necef-Kerbela ve Bağdat’ta temaslarda bulunan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz,  çeşitli görüşmelerde bulundu.

Irak’ın Necef kentindeki çeşitli medreselerde eğitim alan bir grup medrese öğrencisi Özgündüz’ü kaldığı otelde ziyaret etti. Kendisi de Necef’te eğitim alan Selahattin Özgündüz önemli olan şeyin mektebe hizmet etmek olduğunu, bütün zorlukları bunun için göğüslediklerini söyledi.

Necef ilim havzasına okuyan Azerbaycan’lı talebeler Selahattin Özgündüz’le bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular. Özgündüz talabelere çeşitli konularda tavsiyelerde bulunarak başarı diledi. Gurup başkanı Şeyh Sebuhi kendilerini kabul ederek görüştüğü için Özgündüz’e teşekkür ederek değer fikirleriniz bize ışık tutacaktır dedi.    

Türkmen Vekilden Özgündüz’e Ziyaret

Kaldığı otelde Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü ziyaret eden Irak Türkmen Milletvekili Fevzi Ekrem Terzioğlu  “Sizleri buradan görmekten çok mutluyum. Sanki kendi ailemden birini görmüş gibi oldum, yaptığınız eşsiz çalışmalarla İslam dünyasının birlik ve dirliğine büyük katkı sunuyorsunuz. Allah sizi uzun ve saadetli ömürler versin sizler başımızın tacısınız” diye konuştu.

 

 

  

http://www.caferider.com.tr/ozgunduze-necefte-yogun-ilgi--_h6346.html