09-06-2012 tarihinde eklendi
Suriye Üzerinde Derin Bir Komplo Var
Emperlayist ve Siyonist Koplo Var

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Suriye'de yaşanan olayları protesto etmek amacıyla Taksim Meydanı'nda basın açıklaması düzenledi. AGD İstanbul Şube Başkanı Serhat Akçay'ın  katılımıyla gerçekleşen eyleme, çok sayıda vatandaş da destek verdi.

Derin bir komplo var

Bölgede çok derin bir komplo olduğunu belirten AGD İstanbul Şube Başkanı Serhat Akçay: "Geçtiğimiz yıl başlayan ve tüm Suriye'de cereyan eden halk hareketi ile Suriye ordusu arasındaki olaylar endişe verici boyutlara ulaşmıştır. Gelinen noktada Suriye halkına karşı Esat'ın büyük bir zülüm yaptığı gerçeğin den hareketle bölgede büyük bir enformasyon kirliliğinin yaşandığı, gerçeklerin ne olduğunun söylemenin kolay olmadığı bir durumu yaşamaktayız.

Özellikle geçtiğimiz hafta Humus'a bağlı Hula kasabasında çoğu çocuk 100'den fazla kişinin katledilmesi karşısında Suriye ordusu ve muhaliflerin birbirlerini suçlamaları, BM'nin konu ile ilgili net olmayan tavrı, BBC televizyonunun servis ettiği görüntülerin asılsız olduğunu da göz önünde bulunduracak olursak bölgede çok derin bir komplo olduğunu başta CIA ve MOSSAD olmak üzere çeşitli örgütlerin olaylardaki varlığı şüphesine kesinlik kazandırmıştır."  şeklinde konuştu.

Büyük Ortadoğu projesinin bir parçası

Suriye'de yaşananların ABD'nin Büyük Ortadoğu projesinin bir parçası olduğunun altını çizen Akçay: "Suriye; ABD'nin büyük Ortadoğu projesi olarak gündeme getirdiği siyasal, ekonomik, toplumsal ve askeri dönüştürme operasyonunun hedef ülkelerinden biridir. Suriye'de her geçen gün çatışmaların, ölümlerin, gözyaşlarının görüntüleri vicdanları sızlatmaktadır. Aslında Suriye'de gelinen nokta, emperyalistler tarafından en başından beri istenilen noktadır.

Ve bunu isteyen güçler, insanların canını hiçe sayarken, ölümlerin artışından da medet ummaktadırlar. Suriye'deki temel senaryo, Libya ve Yugoslavya örneğinde olduğu gibi insani gerekçelere dayandırılarak uygulamaya çalışılacak olan askeri müdahale senaryosudur. Bu senaryoda maalesef Türkiye'ye de önemli bir rol verilmiştir" dedi.

D-8'lerin ehemmiyetini bir kez daha anladık

Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ortaya koyduğu D-8'in ehemmiyetine de değinen Akçay "Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ortaya koyduğu D-8'in ehemmiyeti de bir kez daha anlaşılmıştır. Erbakan Hoca, D-8 projesiyle İslam alemini içinde bulunduğu parçalanmışlıktan, eziklikten ve karamsarlıktan kurtarıp ayağa kaldırmış, İslam coğrafyasında ne yöne gideceğini bilmeyenlere kalın puntolarla umut ve özgüven olmuştur. İnsanlığa huzur ve saadet ancak ve ancak D-8 ve İslam Birliği ile tesis edilebilir.

Bütün dünyayı kasıp kavuran kaos hakiki manada adil bir dünya düzeni ile bertaraf edilebilir." değerlendirmesinde bulundu. 

http://www.caferider.com.tr/suriye-uzerinde-derin-bir-komplo-var_h6406.html