01-07-2012 tarihinde eklendi
Özgündüz Iğdır Valisi'yle Kendi Köyünde Buluştu
Sorun ve sıkıntılar birlik içinde çözülmeli

 

Iğdır valisi Amir Çiçek'in daveti üzerine, Iğdır ili Tuzluca İlçesi Aliköse köyünde biraraya gelen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, ilçe köylerinin sorun ve sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz'ün Aliköse Köyü'nde ev sahipliği yaptığı programa Iğdır Valisi Amir Çiçek, Tuzluca Kaymakamı Murat Sarı, Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir Acar, Tuzluca belediye meclis üyeleri, Iğdır il meclis üyeleri, Iğdır il özel idare genel sekreteri, Iğdır Jandarma komutanı,  Tapu-Kadastro müdürü, Vakıf müdürü, Tarım müdürü, Çevre ve Şehircilik müdürü, Iğdır ve Tuzluca'dan Ehlibeyt alimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öncelikle vatandaşlarla bir araya gelen Çiçek, Iğdır halkının samimiyeti ve sıcaklığından bahsederek: "Bu birlik ve beraberlik kolay sağlanmamış, bedeller ödenmiş ve şehitler verilmiştir. Bu güzel halkın ve bu güzel liderinin birlik ve beraberliğe yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bizim fitne ve fesata karşı birliğimizi korumamız gerekmektedir."dedi.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'de Iğdır valisi Amir Çiçek ve beraberindeki heyete katılımlarından ötürü teşekkür ettikten sonra Tuzluca köylerinin sorunlarını anlattı. Özellikle su ve yol sorununun vatandaşların en önemli sıkıntısı olduğunu vurgulayan Özgündüz, bu sorunların giderilmesinin, halkı rahatlatacağını söyledi. Çiçek, ilgililere talimatları vererek sorunların en kısa sürede giderileceğini söyledi.

 

Iğdır Valisi Amir Çiçek, bazı kamu kurum müdürleri ile birlikte Tuzluca ilçesine bağlı Pirli köyü, İnce Köyü, Küçük ova Gedikli, Güllüce köylerini de  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Çiçek, sorunları dinledi. Çiçek, periyodik olarak köyleri ziyaret ettiğini anlatarak, buradaki temel amaçlarının köylülerin sorunlarını yerinde inceleyip burada çözmek olduğunu belirtti. Geçen yıl da bu köye geldiğini ifade eden Çiçek, “Burada yaptığımız incelemelerde gerek kendi gözlemlediğimiz, gerekse bizlere aktarılan sorular çözüldü. Vatandaşının refahı için devletimiz her türlü imkanlarını sefer etmiş bulunmaktadır. Gezmiş olduğumuz köylerin genel sorunu su sıkıntısı öncelikte gelmektedir. Bu sorunu çözmek için  hep birlikte çalışacağız.” dedi. 

http://www.caferider.com.tr/ozgunduz-igdir-valisi-yle-kendi-koyunde-bulustu_h6643.html