23-09-2012 tarihinde eklendi
İran Milleti Derin Bedeller Ödedi
Yaptırımlar İran milletinin bağımsızlığını sağladı

 

  Batı’da ve ABD’de İslam peyğamberine yönelik yapılan hakaretlere işaret eden İran İslami Şura Meclisi Başkanı, Amerika’nın müslümanların derin nefretini gelecekte kavrayacağını ifade etti.
 
Mehr haber ajansı  bildirdiğine göre, bugünkü meclisin açık oturumunda batı ve Amerika’nın Saddam’ı İran’a saldırması için gerçekleştirdikleri girişimlere işaret eden İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, İran milleti bu maceraperestliğe büyük maliyetler ödediğini hatırlattı. 
 
Ali Laricani, konuşmasında, batı ve ABD tarafından İran milletine yönelik yapılan yaptırımlara işaret ederek, yaptırımların İran milletinin bağımsızlığını sağladığını söyledi. 
 
ABD ve batının maceraperstliğini sorgulayan İslami Şura Meclisi Başkanı Laricani, bölge siyaset adamları ve uzmanların yorumlarına atıfta bulunarak batı ve ABD’nin bölgeyi ve müslümanları tanıyamadıkları için eylemlerinde hata yaptıklarını belirtti ve bunun için Irak ve Afganistan işgallerini örnek verdi.
 
Konuşmasının devamında Batı’da ve ABD’de İslam peygamberine yönelik yapılan hakaretlere işaret eden İran İslami Şura Meclisi Başkanı, Amerika’nın müslümanların derin nefretini gelecekte kavrayacağını ifade etti.
http://www.caferider.com.tr/iran-milleti-derin-bedeller-odedi_h7289.html