02-10-2012 tarihinde eklendi
Saadet Partisinden Anlamlı Miting
Milletimiz davetlidir, gün birlik günüdür

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı son dönemde Hz. Muhammed’e yönelik hakaret vari içeren filmlere ve artan terör olaylarını lanetlemek adına Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın da katılımıyla miting düzenleyecek.

Mitinge, Tükiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz de konuşmacı olarak davet edildi.  
 
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik: “Yapacakları mitinglerinin temel amacı olarak son zamanlarda batı dünyasında Peygamber Efendimize basın ve sinema yoluyla yapılan hakaretleri lanetlemek olduğunu ifaderek, “Ülkemizde yaşayan insanların birlik ve beraberliğini hedef alan terör olayları son dönemlerde artmıştır. Peygamber efendimiz yönelik yapılan ve hakaret vari söylemleri lanetlemek adına genel başkanımız Mustafa Kamalak’ın katılımıyla Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenleyeceğiz” dedi.
 
7 Ekim Pazar günü Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mitinge tüm vatandaşları davet ettiklerini ifade eden Nurettin Çelik, “Cenab-ı Allah ‘Sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım’ diye buyurmakta. O olmasaydı bizde olmayacaktık. Peygamberimize yapılan saygısızlığa tepkimizi, kendisine olan sevgi ve sadakatimizi sunmak için toplanacağız. Bin yıldır beraber olan huzur ve barış içinde yaşadığımız bu topraklarda 30 yıldan beri devam eden bir terör belası var. Nu terör son dönemlerde saldırını arttırmıştır. Bu nedenle başta şehitlerimize karşı oluşturulmak istene duyarsızlaştırmaya da dikkat çekmek ve şehitlerimizi anmak gazilerimize sahip çıkmak adına bu mitingi düzenliyoruz. Düzenleyeceğimiz bu mitinge başta sayın genel başkanımız olmak üzere çok önemli ve değerli konuk ile davetlinin katılacağını da belirtmek isterim” şeklinde konuştu.
 
“TÜM SİYASİ PARTİLERİ DAVET EDECEĞİZ”
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ise; “Mitingi Gebze’de düzenlemelerinin önemli bir nedeni olduğunu ifade etti. Her görüş ve kesimden olanları bu mitinge davet edeceklerini ifade eden Sinan Ejderoğlu, “Bu tür zamanlarda millet olarak birlik ve bütünlüğe en çok ihtiyacımız olduğu zamanlardır. Saadet Partisi olarak gerçekleştireceğimiz bu mitinge tüm siyasi partileri ve STK’ları çağıracağız. Meydanda sağlayacağımız o bütünlük ile bizleri bölmek isteyenlere gereken cevabı vermiş olacağız. 2012 yılı içersinde toplam 110 şehit vermişiz. Bu durum bizleri çok derinden üzmüştür. Terörün son bulması için ve teröre gereken cevabı bu mitingde vereceğiz. Buradan çağrıda bulunarak herkesi bu mitinge davet ediyoruz. Gün birlik olma günüdür” diye belirtti. 
http://www.caferider.com.tr/saadet-partisinden-anlamli-miting_h7421.html