24-11-2012 tarihinde eklendi
Başbakan Erdoğan'dan Aşura Mesajı
Kerbela acısı ortak acımızdır

Başbakan Erdoğan Aşura matem töreni için bir mesaj yayınladı. Caferider adına gönderdiği mesajda ortak acı vurgusu yaptı.

Erdoğan mesaşında şunları söyledi: "Sevgili Peygamberimizin torunu Hz. Hüseyin’i ve çoğunluğu Ehli Beyt olan 70’ten fazla masum insanı hunharca şehit edildiği günün yıldönümünde rahmetle anıyorum.

Kerbela’da yaşanan bu dram, millet olarak hepimizin ortak acısı, ortak hüznü ve ortak kederidir. Müslüman âleminde bir daha böyle üzücü hadiselerin yaşanmaması dileğiyle bu matem gününde Aşura matem merasimine iştirak eden değerli konuklarımıza ve bütün vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Sevgili Peygamberimizin torunu Hz. Hüseyin’i ve çoğunluğu Ehli Beyt olan 70’ten fazla masum insanı hunharca şehit edildiği günün yıldönümünde rahmetle anıyorum.

Kerbela’da yaşanan bu dram, millet olarak hepimizin ortak acısı, ortak hüznü ve ortak kederidir. Müslüman âleminde bir daha böyle üzücü hadiselerin yaşanmaması dileğiyle bu matem gününde Aşura matem merasimine iştirak eden değerli konuklarımıza ve bütün vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı sunuyorum."

http://www.caferider.com.tr/basbakan-erdogan-dan-asura-mesaji_h7905.html