21-12-2012 tarihinde eklendi
Şiirt Valisinin Obama Aşkı


Aydın, sosyal medyada gündeme oturan mesajında, 'Ben Türkiye'denim. Siirt'te Valiyim. Sizi seviyorum, hayatınız ve başkanlığınız çok başarılı. Umarım sizin gibi olurum' diye yazdı.
ABD Başkanı Obama adına twitter'da açılan hesaptan 'Başkan Yardımcısı'ndan, ocaktan önce silah şiddetini azaltmak için somut çözüm önerileriyle gelmesini istedim' yazılı bir tweet atıldı. Aydın ise bu mesaja cevap verdi. Yanıtı şöyle oldu:
@BarackObama I'm from Turkey. I'm governor in Siirt. I like you. Your Life and President is very successful. I hope I Will be like you.' Aydın'ın temennisi ve İngilizcesi twitter'ı salladı, pek çok kullanıcı tarafından paylaşıldı. Mesaj favorilere eklendi.

İNSANİ BİR MESAJ
Vali Aydın, AKŞAM'a mesajla ilgili şunları söyledi: ABD Başkanı Obama'yı twitter'dan takip ediyordum. Yeniden Başkan seçildikten sonra bir aile fotoğrafını gördüm. O fotoğrafta mutlu bir aile tablosu çiziyordu. Ayrıca başarılı bir yönetici olarak beni de etkilemişti. O an ki hislerimle, tamamen insani duygularla hareket ederek o satırları yazdım.

http://www.caferider.com.tr/siirt-valisinin-obama-aski_h8108.html