23-01-2013 tarihinde eklendi
Tüten:Patriotlar bir işgal hareketidir


Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten: Biz Milli Görüş olarak bu olayı Büyük Ortadoğu Projesi denilen ve belirli güçler tarafından yürütülen ve sayesinde Orta Doğu devletlerinin sınırlarının değişeceği bir projenin dahilinde yürütülen bir “işgal hareketi”dir. Bu, milli menfaatlerimize asla uygun değildir.

Aynı zamanda Dünya üzerinde mazlum insanların, mazlum ülkelerin, hakkı elinden alınmış ülkelerin sayısının çoğalacağını da düşünüyorum. Ve bunuher yönüyle kınıyorum. ABD’nin İncirlik’te bir hava üssü vardır, Malatya Kürecik’te yerleştirdiği bir radar sistemi vardır. Amerika bir taşla iki kuş vurmak istiyor.

Öncelikle onları koruyacak, sonra da eğer İran’la Türkiye’yi savaştırabilirse bu silahları Orta Doğu’da cereyan edecek büyük savaşta kendi çıkarları için kullanacak; yani, ABD’nin hiçbir zaman Türkiye’yi koruyacak bir düşüncesi olmamıştır ve şu anda da yoktur.

Herşeyi gözönüne alarak Orta Doğu’da yıllardan beri saltanatını sürdüren Amerika’nın yine bir oyunu olarak görüyoruz ve öyle düşünüyorum.

http://www.caferider.com.tr/tuten-patriotlar-bir-isgal-hareketidir_h8397.html