11-02-2013 tarihinde eklendi
Erbakan: 'Dünyayı siyonistler yönlendiriyor'
Siyonizmin otobüsünde nereye gidiyorsunuz?


Saadet Partisi Mardin İl Teşkilatının düzenlediği konferansa katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) ve Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.


   DÜNYAYI SİYONİSTLER YÖNLENDİRİYOR

“Günümüz dünyasında iki önemli silaha; medyaya ve sermayeye yüzyıllardır hâkim olan Siyonist güçler, toplumları, bürokrasiyi,  akademik çevreleri ve elbette ki siyaseti etkilemekte ve kendi emellerine ulaşmak için kullanmaktadır” diyen Erbakan, “Ellerindeki muazzam maddi güçle dünya olaylarını maalesef istedikleri gibi yönlendirmektedirler. Bu sebepledir ki, kuruluşundan beri, işlediği cinayetlere, haksız işgallere ve Filistin halkına uyguladığı zulme rağmen, bölgedeki bütün sıkıntıların çıbanbaşı olmasına rağmen İsrail, başta ABD olmak üzere, Batılı ülkeler tarafından koşulsuz olarak desteklenmektedir. İsrail söz konusu olduğu zaman hiçbir uluslararası kural geçerli olmamakta, bütün ayrıcalıklar ve özel muameleler sağlanmaktadır. Canı isterse Lübnan’a saldırmaktadır, canı isterse Sudan’ı ve Suriye’yi vurmaktadır. Fakat kimse ses çıkaramamaktadır. “ ifadelerini kullandı.

İSRAİL, ORTADOĞU’DA HAKSIZ İŞGALLERİNE DEVAM EDİYOR

Siyonizm’in büyük planının bir parçası olarak son yıllarda ortaya atılan BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) kapsamında İsrail, Ortadoğu’da haksız işgallerini devam ettirirken, 5000 senedir taşıdığı Arz-ı Mev’uda yerleşme, büyük İsrail’i ve dünya imparatorluğunu kurma hedefini gerçekleştirmek için yeni adımlar atmaktadır. Irak’ın işgali ve üç parçaya bölünmesi, Sudan’ın ikiye bölünmesi ve mevcut petrol sahalarının Batının desteklediği Güney Sudan’da ve ihtilaflı bölgede bırakılması, Libya’da benzer bir durumun yaşanması ve şimdi de Suriye’nin Kürt bölgesi, Arap bölgesi ve Nusayri bölgesi olmak üzere üçe bölünmek istenmesi hep bu çerçevede değerlendirilmesi gereken hadiselerdir.” şeklinde konuştu.

HALK HAREKETLERİNİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ

Bizler Milli Görüşçüler olarak, ‘Arap Baharı’ olarak adlandırılan ve Ortadoğu’da ve Kuzey Afrika’da, halkların yıllardır maruz kaldıkları baskılardan ve içine sürüklendikleri fakirlikten dolayı bu tepkilerinin su yüzüne çıkmış olmasını gecikmiş bir olay olarak görüyoruz. Haklılığını kabul ediyoruz ve bu halk hareketlerini sonuna kadar destekliyoruz. Ancak, yukarıda bahsettiğimiz hususlar dikkate alındığında, Siyonizm’in bu halk hareketlerini yönlendirmeye ve kendi emellerine alet etmeye çalışacağını da reddi mümkün olmayan ve mutlaka tedbir alınması gereken önemli bir mesele olarak görüyoruz. Bu nedenle asıl olarak ‘Dünya Siyonizm’inin ‘Arap Baharı’na yaklaşımını çok iyi değerlendirmek gerekmektedir.” açıklamasında bulundu.

OTOBÜS BÜYÜK İSRAİL YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR

“Siyonizm’in otobüsünde yolculuk ediyorlardı. Önceden koltukları yoktu ayakta gidiyorlardı, şimdi koltuk verdiler oturarak gidiyorlar” diyen Erbakan, “İyi de sen koltukta otursan da ayakta dursan da otobüs Siyonizm’in otobüsü ve bu otobüs Büyük İsrail yolunda ilerliyor. Siyonizm’in otobüsünde olduktan sonra ister ayakta git, ister oturarak git, ister bagajda git. Bize otobüsün yönünü değiştirecek yönetim lazım. Bize iktidara gelince geçmişini unutmayacak, gömleğini çıkarmayacak adam lazım. O otobüsü Büyük İsrail’e değil, dünya İslam Birliğine götürecek kadro lazım. Ve 40 seneden beri söylediğimiz gibi; ‘O kadro Milli Görüş’çülerin kadrosudur’ o kadro işte bu salonlardan çıkacaktır.” diye konuştu.

http://www.caferider.com.tr/erbakan---dunyayi-siyonistler-yonlendiriyor-_h8562.html