14-03-2013 tarihinde eklendi
Caferi alimlerinden Ş.Zeynelabidin ALDIM Hakka yürüdü.
ALDIM'ın vefatı büyük üzüntü yarattı

 

İran’ın Kum kentindeki İslami İlimler Havzasında eğitim görmekte olan ALDIM   geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

29 yaşında, evli ve bir çocuk babası olan Ş.Zeynelabidin ALDIM için bu gün Hz. Masume’nin (s.a) hareminde Ayetullah uzma Cafer Subhani'nin kıldıracağı cenaze namazının ardından memleketi Kars’a gönderilecek.

Memleketi Kars’ta Ehlibeyt alimlerinin katılımıyla düzenlenecek cenaze töreninin ardından doğum yeri olan Karakaş köyü mezarlığına defnedilecek.

Değerli alimimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine Allah’tan sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Değirli ilim adamı Ş. Zeynelabidin ALDIM'ın vefatı Türkiye'de büyük üzüntüyle karşılandı. Merhumun vefatıyla ilgili Dünya Caferi Alimler Birliği de taziye mesajı yayınladı.



Bismih-i Teâla
"İnna lillah ve inna ileyhi raciun"

Rabbinin
“Öyleyse onların her kesiminden bir grup da, din konusunda köklü ve derin bilgi sahibi olmak ve döndükleri zaman kavimlerini uyarmak için geride kalmalıdır”  (Tevbe/122) emrine lebbeyk diyerek din konusunda köklü ve derin bilgi sahibi olmak üzere İran İslam Cumhuriyeti Kum kenti İslami ilimler havzasında geri döndüğünde halkına ve milletine İslam ve ehlibeyt maarifini en güzel şekilde anlatmak için şevkle tahsil görmekte olan değerli alim kardeşimiz Zeynelabidin ALDIM geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu beka alemine irtihal etmiştir.
Merhum âlim kardeşimize Allah'tan rahmet, mükedder aile fertlerine taziyelerimizi sunarak tüm sevenlerine ve Ehl-i Beyt sevdalısı halkımıza başsağlığı diliyoruz.

Dünya Caferi Âlimler Birliği (CABİR)

CAFERİDER'den Taziye Mesajı

Değerli alimlerimizden Ş. Zeynelabidin ALDIM'ın vefatı dolayısıyla CAFERİDER'de taziye mesajı yayınladı.

Bismih-i Teâla
"İnna lillah ve inna ileyhi raciun"

İran’ın Kum kentindeki İslami İlimler Havzasında eğitim görmekte olan çok değerli din alimimiz Ş. Zeynelabidin ALDIM'ın, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine,yakınlarına  başsağlığı diliyoruz.

http://www.caferider.com.tr/caferi-alimlerinden-s-zeynelabidin-aldim-hakka-yurudu-_h8845.html